Fotografija: Novi sjajan uspjeh mladih daruvarskih tenisača/ Foto: TK Feniks Daruvar
Galerija
Novi sjajan uspjeh mladih daruvarskih tenisača/ Foto: TK Feniks Daruvar

Jakov Ogrizek pobjednik regionalnog Mastersa: "U četiri meča izgubio samo dva gema"

"Krajem mjeseca Jakov putuje u Split na državni Masters na kojemu će biti naš jedini ovogodišnji predstavnik", kažu iz TK Feniks Daruvar



Proteklog vikenda u Koprivnici je održan završni Masters regije Sjever u kategoriji do 10 godina, a rezultati članova Teniskog kluba Feniks još jednom su potvrdili da ovaj daruvarski klub itekako vrijedno i predano radi.

Daruvarčani su bili najbrojniji klub na Mastersu/ Foto: TK Feniks Daruvar
Daruvarčani su bili najbrojniji klub na Mastersu/ Foto: TK Feniks Daruvar

-  Kada među 30 najboljih djevojčica i dječaka na završnom turniru sezone do imate čak devet njih iz malog Daruvara, ali teniski nimalo malog TK Feniks, onda preostaje jedino da bez lažne skromnosti kažete, dobri smo. Naime, našu konkurenciju čini čak pet županijskih centara, plus ostali. Čak i da nismo uzeli dva pehara, i to za 4. mjesto kod djevojčica i 1. mjesto kod dječaka, bilo bi odlično, a ovako da ne govorimo, ponosno su poručili iz TK Feniks Daruvar.

Odlične i djevojke i dječaci

Kako kažu, Petra De Bona sa završnom pobjedom bila je 13., Petra Hlušička 8. uz dva gusta poraza u tiebreaku, te izvrsna Vanja Valenta sa zasluženim peharom i plasmanom među četiri najbolje mlade tenisačice na Regiji.

Regionalni Masters igran je u Koprivnici/ Foto: TK Feniks Daruvar
Regionalni Masters igran je u Koprivnici/ Foto: TK Feniks Daruvar
U ženskoj konkurenciji Feniksovci su također bili sjajni/ Foto: TK Feniks Daruvar
U ženskoj konkurenciji Feniksovci su također bili sjajni/ Foto: TK Feniks Daruvar

- Kod dječaka Ivor Jendrašić i Ivan Ratić opravdali su nastup dobrom igrom među najboljima i zauzeli 14., odnosno 16. mjesto, dok je najmlađi na turniru Ricardo Kolić (8-godišnjak) izgubio u borbi za 9. mjesto od godinu starijeg, ali još uvijek jednog od onih koji imaju pravo nastupa sljedeće godine, našeg Benjamina Lucića, kažu iz ovog daruvarskog kluba.

Jakov Ogrizek na državnom u Splitu

Dodaju i to da je Marko Hofman očekivano završio u gornjem dijelu ždrijeba gdje je u završnici osvojio 6. mjesto, a jednako tako očekivano Masters je osvojio Jakov Ogrizek.

- Jakov je u četiri meča izgubio tek dva gema te će nas ove godine jedini predstavljati krajem mjeseca na državnom Mastersu u Splitu, ističu iz Feniksa.

Zasluge trenera

Za kraj jednog mini ciklusa odlučili su učiniti i jednu iznimku.

Čak šest Daruvarčana nastupilo je na regionalnom Mastersu za dječake/ Foto: TK Feniks Daruvar
Čak šest Daruvarčana nastupilo je na regionalnom Mastersu za dječake/ Foto: TK Feniks Daruvar

- Naime, nemamo naviku baš hvaliti naše trenere, ali njihovo znanje, iskustvo i nadasve dobra vibra na svakom treningu su ono što čini klub takvim kakav jest, a trudimo se da bude još bolji. Zbilja trebamo napraviti iznimku i napravi mali hommage i njima. Dino Galijaš, Luka Ogrizek, Antonio i Iva Toufar, Iva Vrabec, Željko Varga i Goran Popadić su oni koji se svaki dan brinu da nijedan mladi Feniksovac s treninga ne ode bez osmjeha, a koliko je to važno znaju samo oni i njihovi roditelji. Stoga, veliki bravo svima, zaključili su iz Teniskog kluba Feniks Daruvar.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku