Fotografija: Jakov Ogrizek osvojio je sjajno drugo mjesto na turniru u Vinkovcima/ Foto: TK Feniks
Galerija
Jakov Ogrizek osvojio je sjajno drugo mjesto na turniru u Vinkovcima/ Foto: TK Feniks

Jakov Ogrizek drugi na turniru u Vinkovcima: "Do finala je stigao bez izgubljenog seta"

"Jakiša je u finalu pružio solidan otpor, no to nije bilo dovoljno za više od časnog poraza protiv državnog prvaka Borne Marića", kažu iz TK Feniks



Nove sjajne vijesti stižu iz Teniskog kluba Feniks Daruvar. Naime, dvojica mladih daruvarskih tenisača proteklog su vikenda nastupala na turnirima iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza u kategoriji do 12 godina.

Konkretno, boje Feniksa na OP Ponikvi branio je Damjan Lucić, dok je na OP Vinkovaca nastupio Jakov Ogrizek.

Odlični nastupi

- Damjan Lucić je nastup završio porazom u glavnom turniru 6/3,6/4 od dobrog poznanika i sportskog prijatelja Jakova Horvatina iz Varaždina, dok je u isto vrijeme u Vinkovcima bodove za državnu listu lovio Jakov Ogrizek. Po očekivanju do finala, gdje ga je čekao slavonski rival Borna Marić, državni prvak i najbolji igrač ne samo istočnog dijela zemlje, Jakiša je stigao bez izgubljenog seta. Dobar meč i solidan otpor u finalu nažalost nije bio dovoljan za više od časnog poraza rezultatom 2/6,2/6, ponosno su poručili iz Teniskog kluba Feniks, dodavši da su i Damjan i Jakov imali odličan nastup, a posebne čestitke uputili su Borni Mariću.

Jakov je do finala stigao bez izgubljenog seta/ Foto: TK Feniks
Jakov je do finala stigao bez izgubljenog seta/ Foto: TK Feniks

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!