Fotografija: Daruvarski nogometaši imali su vrlo uspješnu sezonu/Foto: NK Daruvar
Galerija
Daruvarski nogometaši imali su vrlo uspješnu sezonu/Foto: NK Daruvar

Iza daruvarskih nogometaša još je jedna vrlo uspješna sezona. Pogledajte što su sve osvojili

Ovo je bila iznimno dobra godina za polaznike daruvarske škole nogometa koji sljedeća dva tjedna prelaze na turnirske obvezePolaznicima Škole nogometa prošli tjedan završila je sezona 2020./2021.

Naša jedina nenatjecateljska ekipa "Igraonica" pod vodstvom trenera Ivice Jozića trenirala je kad god je to bilo moguće i u njoj se krije par potencijala za sljedeću sezonu.

Foto: NK Daruvar
Foto: NK Daruvar

Najmlađi natjecatelji selekcija U9 sezona je završila na 2. mjestu ŽUPANIJSKE SUPERLIGE JUG. Dečke su kroz sezonu vodili treneri Saša Starčević i Dino Netoušek.

Foto: NK Daruvar
Foto: NK Daruvar

Selekcija U11 pod vodstvom trenera Grge Kašljevića i Arijana Resa ostvarila je odličan rezultat osvojivši ŽUPANIJSKU SUPERLIGU sa 17 čistih pobjeda i jednim neodlučenim rezultatom i gol razlikom +110 te odnijela i naslov najboljeg strijelca lige ( LUKAS TUTIĆ ) s 28 postignutih golova. Uz županijsku dečki su uvjerljivo osvojili i REGIJU te imali 2. strijelca lige ( KARLO VUJANIĆ ).

Foto: NK Daruvar
Foto: NK Daruvar

Selekcija U13 koju vodi trener Marko Bublić osvojila je 3. mjesto u ŽUPANIJSKOJ SUPERLIGI i REGIJI i pri tome prikazali jako lijepi nogomet jer u ovom uzrastu dečki prelaze s malog terena na veliki.

Foto: NK Daruvar
Foto: NK Daruvar

Generacija U15 koju vodi voditelj Škole nogometa gospodin, trener Dalibor Res poharala je ŽUPANIJSKU LIGU s 15 čistih pobjeda u 16 utakmica i imaju 2. strijelca lige ( NIKOLA PLAVŠIĆ ) s 26 postignutih pogodaka dok su u REGIJI osvojili 4. mjesto uz napomenu da u drugom dijelu sezone nisu doživjeli niti jedan poraz.

Foto: NK Daruvar
Foto: NK Daruvar

Ovo je bila vrlo uspješna sezona za naše polaznike koji sljedeća dva tjedna prelaze na turnirske obveze o kojima ćemo vas pravovremeno izvijestiti.

Foto: NK Daruvar
Foto: NK Daruvar