Fotografija: Foto: HNK Hajduk Split
Galerija
Foto: HNK Hajduk Split

Iva Bukač iz Garešnice nova je igračica splitskog Hajduka: "Želim biti primjer mlađim igračicama"

Prekaljena hrvatska reprezentativka ordinira uz bočnu liniju terena, a u svlačionicu donosi iskustvo i kvalitetuIva Bukač (29) iz Garešnice, koja je dugo godina nastupala za ŽNK Split, nova je igračica splitskog Hajduka, piše Hajduk.hr. Prekaljena hrvatska reprezentativka ordinira uz bočnu liniju terena, a u svlačionicu donosi iskustvo i kvalitetu. Trenutno je u procesu rehabilitacije, ali se vrlo brzo očekuje njen povratak na teren.

Veliki napredak

- Prije dvije sezone je također postojao interes Hajduka, ali jednostavno tada nije bilo pravo vrijeme. Zadnjih godinu dana vidljiv je veliki napredak u cijelom klubu. To me privuklo i smatram da možemo napraviti veći iskorak već ove sezone. Oporavak ulazi u završnu fazu i za mjesec i pol dana bih trebala biti na terenu. Potrudit ću se biti primjer mlađim igračicama na terenu i van njega. Svi mi želimo pobjeđivati, ali još je rano pričati o kraju sezone. Idemo utakmicu po utakmicu davati ono najbolje od sebe i mislim da nam na kraju sezone neće nedostajati dobrih rezultata i slavlja - riječi su Ive Bukač prilikom predstavljanja, piše Hajduk.hr

Foto: HNK Hajduk Split
Foto: HNK Hajduk Split

Za HNK Hajduk iz Splita potpisala je i Antonia Dulčić je 26-godišnja bočna igračica, reprezentativka Hrvatske koja na Poljud stiže iz turskog ALG Spora, a nastupala je i za Napoli te ŽNK Split. 

Voljeni klub

- Hajduk vidim kao jedan veliki projekt, po meni najperspektivniji klub u hrvatskom ženskom nogometu. Na kraju krajeva želim završiti karijeru u voljenom klubu. S iskustvom iz talijanske i turske lige koje su vrlo kvalitetne i kompetitivne sigurno mogu pomoći Hajduku. Pratila sam sve domaće utakmice ove sezone, imamo dovoljno kvalitete i do kraja sezone ciljevi su najveći mogući. Želimo pobijediti u svakoj utakmici - rekla je Dulčić prilikom potpisivanja ugovora, javlja Hajduk.hr.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!