Fotografija: Vrijedno iskustvo za obje mlade momčadi/Foto: Pakrački list
Galerija
Vrijedno iskustvo za obje mlade momčadi/Foto: Pakrački list

Hajdukovci u Daruvaru odmjerili snage s Lokosima: "Dječaci iz Pakraca zaigrali s najboljima"

"Uspješno smo ispunili sve zamišljene elemente priprema, a vjerujem da je i Pakračanima bilo drago odigrati ovu utakmicu i još jednom im zahvaljujem na tome", izjavio je IvandaMladi Hajdukovci kategorije U-14 pod vodstvom trenera Darka Kelemena na igralištu NK "Daruvar" odmjerili su snage s prvoligaškim vršnjacima nogometnog kluba Lokomotiva, poznatijim i pod nazivom "Lokosi", piše Pakrački list.

Zagrepčani su pobijedili 7:0, a skupivši vrijedno iskustvo, igrači Hajduka su dobili priliku usporediti se s dječacima koji igraju najviši nogometni rang u Hrvatskoj.

Pripreme u Daruvarskim toplicama

Ovo je druga od tri grupe igrača Lokomotive koja će pripreme odraditi u Daruvarskim toplicama, a prvu grupu vodio je trener juniora Nikica Jelavić, bivši napadač hrvatske reprezentacije.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Ovaj tjedan svoju spremu bruse igrači Ante Ivande, trenera starijih pionira "Lokosa".

- Pokušali smo za danas dogovoriti susret s nogometnim klubom iz Bjelovara, no većina igrača im je na moru pa nije bilo izvedivo, srećom ljudi ih kluba sjetili su se kako pakrački Hajduk ima dosta kategorija te smo im iznimno zahvalni što su se odazvali sa svojim dečkima. Mi smo time uspješno ispunili sve zamišljene elemente priprema, a vjerujem da je i Pakračanima bilo drago odigrati ovu utakmicu i još jednom im zahvaljujem na tome, izjavio je Ivanda, piše Pakrački list.

Više o juniorima NK Lokomotive koji su se nalazili na ljetnim sportskim pripremama u Daruvarskim toplicama, pročitajte OVDJE.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!