Fotografija: Djevojke su bile odlične/Foto: Marina Kamber
Djevojke su bile odlične/Foto: Marina Kamber

Grubišnopoljske mažoretkinje rasturile u Varaždinu: "Ovo su najbolji rezultati otkako postojimo"

"Ponosni smo jer su u 15 godina od osnutka ovo naši najbolji rezultati. Plasirale smo se na Europsko natjecanje Europske mažoret asocijacije koje će u kolovozu održati u Beogradu", kaže Marina Kamber



GRUBIŠNO POLJE – Protekloga vikenda Mažoretkinje grada Grubišnoga Polja sudjelovale su na 27. državnom prvenstvu Hrvatskog mažoret saveza u Varaždinu i pritom polučile najbolji rezultat otkako postoje!

- Sudjelovali smo s dva tima, kadetskim i juniorskim i natjecali smo se u kategorijama palica i štap. Na natjecanju je sudjelovalo 40 formacija iz 19 gradova iz Hrvatske.

U kategoriji palica naše mažoretkinje su osvojile sljedeća mjesta:

Kadeti palica 1. mjesto, Juniori palica 1. mjesto, Solo palica kadeti Iva Znamenaček 1. mjesto, Duo palica kadeti Natali Ćafor i Darija Frča 1. mjesto, Solo palica juniori Nika Ivandija 1. mjesto.

Idu na Europsko natjecanje

Kadeti štap 3. mjesto, Juniori štap 4. mjesto, Solo štap kadeti Lara Pavić 3.mjesto, Duo štap kadeti Emma Šplajt i Nika Đerke 4. mjesto.

Ponosni smo na mažoretkinje jer su u 15 godina od osnutka ovo najbolji rezultati, kaže nam Marina Kamber.

Ovim rezultatima grubišnopoljske mažoretkinje su se plasirale na Europsko natjecanje Europske mažoret asocijacije koje će u kolovozu održati u Beogradu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku