Fotografija: Foto: Savate klub Šan Garešnica
Foto: Savate klub Šan Garešnica

Garešnički savatisti osvojili 7 medalja na natjecanju u Trstu: "Kući se vratili sa 4 zlata i 3 srebra"

Savate klub “Šan“ Garešnica sudjelovao je sa 7 svojih natjecatelja koji su uspješno otvorili natjecateljsku 2024. godinu



Članovi Savate kluba "Šan" Garešnica vratili su se proteklog vikenda s natjecanja u Trstu s ukupno 7 medalja, pohvalili su se iz ovog uspješnog garešničkog kluba.

Naime, u Trstu je održan Trst Savate open u organizaciji domaćeg Savate kluba iz Trsta. Savate klub “Šan“ Garešnica sudjelovao je sa 7 svojih natjecatelja koji su uspješno otvorili natjecateljsku 2024. godinu.

Od ukupno 10 borbi, članovi garešničkog kluba ostvarili su 7 pobjeda i 3 poraza i kući se vratili sa 4 zlatne i 3 srebrne medalje.

Zlatne medalje osvojili su:

- Mihael Brleković - 80 kg (Stariji kadeti)

- Robert Rijetković - 60 kg (Juniori)

- Benjamin Božinić - 75 kg (Juniori)

- Tomislav Kranjec - 70 kg (Seniori)

Srebrne medalje osvojili su:

- Laura Prekaj - 56 kg (Juniori)

- Tomislava Krivec - 70 kg (Juniori)

- Domagoj Kunješić - 85 kg (Juniori)

Iz Savate kluba Šan su istaknuli kako je ovo još jedno vrijedno natjecateljsko iskustvo za garešničke savatiste, a vrijednim natjecateljima čestitao je i gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija.

- Čestitam u ime Grada Garešnice svim nagrađenim natjecateljima, ponosnim roditeljima i treneru na svim postignućima do sada i što s ponosom predstavljaju naš grad - poručio je gradonačelnik Josip Bilandžija.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!