Fotografija: Trenerica Mia preponsna je na Niku/Foto: Mia Belak Facebook
Galerija
Trenerica Mia preponsna je na Niku/Foto: Mia Belak Facebook

GAREŠNICA IMA EUROPSKOG PRVAKA Mažoretan Niko Žiher kući donio još jedno zlato

"Bravo Niko, hvala ti što sve moje ideje i želje pretvaraš u zlata. Moj si ponos od prvoga dana, od onog malog sramežljivca s 5 godina, do prekrasnog dječaka. Samo nebo nam je granica", poručila je trenerica Mia Belak



Garešnički mažoretan Niko Žiher okitio se naslovom prvaka na Europskom prvenstvu u mažoretu u Mariboru, piše KruGarešnica. Prvenstvo je održano od 22. do 25. lipnja 2023. godine, a Niko se natjecao u kategoriji solo-štap za dječake juniore, na ponos trenerice Mie Belak. 

U Sloveniji je bilo još nekoliko članica Garešničkih mažoretkinja, koje su bile u ekipi Čazmanskih i Virovitičkih mažoretkinja.

Ponosna trenerica

- Moje malo čudo je ponovno briljiralo i zasluženo nosi zlato kući. Vjerujte da mi nikada neće dosadit gledat njegove nastupe. Uvijek ću zasuzit kao malo dijete kada izađe na pozornicu i zauzme onaj stav.

Niko Žiher još je jednom svoj grad učinio preponosnim/Foto: Mia Belak Facebook
Niko Žiher još je jednom svoj grad učinio preponosnim/Foto: Mia Belak Facebook

Volim posao koji radim. Volim biti trenerica i uživam u svemu što mi je ovaj sport donio. Suze, sreću, smijeh, uspjeh...

BRAVO NIKO, HVALA TI OD SRCA što sve moje ideje, želje i željice pretvaraš u zlata.

Moj si ponos. Moj najveći ponos od prvog dana. Od onog malog sramežljivca s 5 godina, do prekrasnog dječaka - Državnog i Europskog prvaka. Ma znaš Niko, samo nebo nam je granica, poručila je preponosna trenerica Mia Belak.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!