Fotografija: Plazma Sportske igre mladih potiču na toleranciju, inkluziju, fair play, ali i korektno navijanje/Foto: Sportske igre mladih
Galerija
Plazma Sportske igre mladih potiču na toleranciju, inkluziju, fair play, ali i korektno navijanje/Foto: Sportske igre mladih

Gareščani pale plamen Sportskih igara mladih: "Nagrade idu i najboljoj navijačkoj ekipi"

Djeca će se natjecati u graničaru i atletici, a najbolji će otputovati na Državnu završnicu Igara koja se ove godine održava krajem srpnja u RijeciGAREŠNICA - U četvrtak, 23. svibnja s početkom u 9 sati Trg hrvatskih branitelja u Garešnici paljenjem plamena Sportskih igara mladih započet će veliki Dan sporta, na kojem će se djeca natjecati u graničaru i atletici, a najbolji će otputovati na Državnu završnicu Igara koja se ove godine održava krajem srpnja u Rijeci. Mlade sportaše podržat će i predstavnici grada.

Plazma Sportske igre mladih potiču na toleranciju, inkluziju, fair play, ali i korektno navijanje, tako da od ove godine posebna nagrada dodijelit će se i najboljoj navijačkoj ekipi.

Foto: Sportske igre mladih
Foto: Sportske igre mladih

Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova.

Više od 110 tisuća djece

Otvorene su prijave za sve sportske discipline: Tommy turnir u malom nogometu, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, MIS turnir u odbojci, Fide turnir u šahu, stolnom tenisu, PAKET24 Cup u tenisu. Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom. Prijave su besplatne i otvorene na web stranici igremladih.com.

Foto: Sportske igre mladih
Foto: Sportske igre mladih

Plazma Sportske igre mladih najveća su sportsko amaterska manifestacija u Europi, a ove godine samo u Hrvatskoj okupit će više od 110.000 djece i mladih. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!