Fotografija: Bjelovarski sportaši na najbolji mogući način prezentirali su svoj grad/Foto: Taekwondo klub FOX
Galerija
Bjelovarski sportaši na najbolji mogući način prezentirali su svoj grad/Foto: Taekwondo klub FOX

Ema Bugarinović zlatna u Beogradu: "Pobijedila je u pet borbi i kući donijela 3. uzastopnu medalju"

"Osim Eme, u Beogradu su se borili također i Viktorija Oslovar, Rea Konjević, Paulina Kovačević i Patrik Hajduković. Iako bez osvojene medalje, svi su bili sjajni", ponosni su iz Taekwondo kluba FOX



BJELOVAR - Protekloga vikenda prvotimci Taekwondo kluba FOX iz Bjelovara nastupili su na prestižnom natjecanju u Beogradu, statusa G2/E2, pod nazivom Galeb Belgrade Serbia Open 2024.

U konkurenciji od preko 1000 natjecatelja bjelovaraki su borci pokazali odlične borbe te se kući vratili sa zlatnom medaljom koju je osvojila Ema Bugarinović, juniorka do 55 kg.

Ema Bugarinović ponovno je osvojila medalju/Foto: Taekwondo klub FOX
Ema Bugarinović ponovno je osvojila medalju/Foto: Taekwondo klub FOX

- Ema je pobijedila u 5 borbi i još jednom dokazala dominantnost u toj kategoriji u Europi, a i šire. Čestitke Emi na trećoj uzastopnoj zlatnoj medalji ove godine.

Sjajni i ostali borci

Viktorija Oslovar, juniorka do 52 kg, nakon dvije odlične pobjede, gubi od predstavnice Meksika.

Rea Konjević, juniorka do 46 kg, nakon prve pobjede, gubi u borbi za medalju od prve nositeljice kategorije.

Paulina Kovačević, juniorka do 49 kg, prvu borbu pobjeđuje, dok u drugoj gubi.

Patrik Hajduković, junior do 51 kg, gubi u borbi za medalju te se mora zadovoljiti plasmanom od 5.-8. mjesta, poručuju ponosno iz Kluba.

Foto: Taekwondo klub FOX
Foto: Taekwondo klub FOX

Dodajmo, bjelovarsku ekipu vodio je trener Feđa Medak.

Podsjetimo, sportaši Taekwondo kluba FOX osvojili su 6 priznanja na nedavnoj dodjeli za najbolje sportaše Bjelovarsko-bilogorske županije.

- U kategoriji seniorki, Ema Bugarinović je zauzela 2. mjesto, dok je naša juniorka Rea Konjević proglašena najboljom juniorkom BBŽ-a.

Timski rad i predanost

U kategoriji kadetkinja, Paulina Kovačević zauzela je 3. mjesto, dok je naš seniorski sportaš Kevin Česljar zauzeo 2. mjesto.

U juniorskoj kategoriji, naš Patrik Hajduković zauzeo je 2. mjesto, dok su naše juniorke kao ekipa proglašene najboljom juniorskom ženskom ekipom županije, što je rezultat nevjerojatnog timskog duha i predanosti.

Foto: Taekwondo klub FOX
Foto: Taekwondo klub FOX
Foto: Taekwondo klub FOX
Foto: Taekwondo klub FOX

Ovo je samo još jedan dokaz da je naš klub dom talentiranih i motiviranih sportaša, te da smo zajedno ustrajali u postizanju izvrsnosti na sportskoj sceni. Hvala svima koji su podržavali naše sportaše na ovom putu, a mi obećavamo da ćemo nastaviti s predanim radom i osvajanjem novih vrhunskih rezultata, presretni su iz Taekwondo kluba FOX.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!