Fotografija: Dodatni teren uvelike će rasteretiti dostupnost termina dosad odigravanih samo na terenu pod balonom/FOTO: PAKRAČKI LIST
Dodatni teren uvelike će rasteretiti dostupnost termina dosad odigravanih samo na terenu pod balonom/FOTO: PAKRAČKI LIST

DOBRE VIJESTI Pakrački vanjski teniski teren uskoro dostupan za korištenje

Cijena najma vanjskog terena bit će 4 eura po satu za korisnike s područja Grada Pakraca, te 6 eura po satu za ostalePAKRAC - Ovaj tjedan započeli su radovi na vanjskom teniskom terenu kojeg održava Sportska zajednica Grada Pakraca. Kako je nedavno krenula Proljetna teniska liga 2023., dodatni teren uvelike će rasteretiti dostupnost termina dosad odigravanih samo na terenu pod balonom, a koji je kroz tjedan bio zauzet rekreativcima, školom tenisa i natjecateljima lige, većinom od jutra do navečer, piše Pakrački list.

Tijekom radova Pakrački list je zatekao zaposlenika Sportske zajednice Grada Pakraca, Juru Rosića i voditelja Proljetne teniske lige 2023, Marija Baraća, koji je volonterski priskočio pomoći u priređivanju terena.

Cjenik korištenja

Teren će biti dostupan za korištenje kroz par dana, termin će se moći rezervirati putem aplikacije sliceer.com. Cijena najma vanjskog terena je 4 eura po satu za korisnike s područja Grada Pakraca, 6 eura po satu za ostale, dok je cijena najma terena u balonu 5 eura po satu za korisnike s područja Grada Pakraca te 7 eura po satu za ostale.  

Podsjetimo, 2018. godine u Pakracu su izgrađena dva vanjska terena, a tri godine kasnije na teren do Gradskog nogometnog stadiona postavljen je balon kojeg je Grad Pakrac nabavio kroz projekt na natječaju LAG-a Zeleni trokut iz Programa ruralnog razvoja i koji je financiran u potpunosti sredstvima EU fondova, piše Pakrački list.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!