Fotografija: Seniorka OK Daruvara/ Foto: OK Daruvar
Seniorka OK Daruvara/ Foto: OK Daruvar

Daruvar je danas domaćin pripremnog međunarodnog seniorskog turnira za odbojkašice

Ovog tjedna Boris Bogdan postao je novi predsjednik OK Daruvar, a bivši čelnik Dario Šokac bit će njegov zamjenik, kažu iz kluba



Odbojkaški klub Daruvar danas je domaćin pripremnog turnira za seniorke. U domaće igračice, nastupit će i ekipe ŽOK Gradiška, OK Medveščak, ŽOK Ivanec te OK Vuk.

Turnir se igra u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 10 sati. Iz Odbojkaškog kluba pozivaju sve vjerne navijače da dođu i navijanjem podrže njihove djevojke. Ulaz je besplatan.

Novi čelnik

Recimo i to da je Odbojkaški klub Daruvar ovog tjedna dobio i novog predsjednika. Kako su izvijestili iz kluba, na izvanrednoj izbornoj skupštini održanoj 12. rujna za novog čelnika izabran je Boris Bogdan.

- Članovi skupštine zahvalili su se dosadašnjem predsjedniku Dariju Šokcu na odličnom radu. Također, dosadašnji predsjednik postao je novi zamjenik predsjednika, a Zvjezdana Drašner postala je novi član izvršnog odbora. Predsjednik kluba u planu rada istaknuo je da će nastaviti voditi klub na jednako dobar način kao i njegov prethodnik. Naglasak rada kluba bit će i dalje na okupljanju velikog broja naše djece i poboljšavanju uvjeta rada kluba, poručili su iz OK Daruvar.