Fotografija: Čak šest medalja osvojili su domaći natjecatelji/ Foto: SK "Kuna" Pakrac
Galerija
Čak šest medalja osvojili su domaći natjecatelji/ Foto: SK "Kuna" Pakrac

Članovi Streličarskog kluba "Kuna" Pakrac osvojili čak pet zlata na Prvenstvu Hrvatske

Natjecanje je održano na Omanovcu, a unatoč kišnim uvjetima, staze je bila odlično postavljena, kažu domaćiniStreličarski klub "Kuna" Pakrac u suradnji s Hrvatskim streličarskim savezom protekle subote na Omanovcu su organizirali Prvenstvo Hrvatske u 3D disciplini.

- Prilikom trasiranja i postavljanja staze naši članovi u nekoliko su navrata dobrano pokisnuli. Međutim, staza je, barem po riječima natjecatelja, bila odlično postavljena, istaknuli su iz SK "Kuna" Pakrac.

Natjecanje je održano na Omanovcu/ Foto: SK "Kuna" Pakrac
Natjecanje je održano na Omanovcu/ Foto: SK "Kuna" Pakrac

Kako kažu, tijekom zagrijavanja, ceremonije otvaranja i samog natjecanja imali su sreće te kiša nije padala.

- Po završetku tekme počela je obilna kiša uz grmljavinu, što nas ipak nije omelo u dodjeli zasluženih medalja, poručili su iz ovog pakračkog kluba, čiji su članovi ostvarili odlične rezultate na ovom natjecanju.

Odličan rezultat

Konkretnije, prvo mjesto redom su osvojili Tomislav Nemet, dugi luk veterani, Igor Krušić, dugi luk seniori, Alojzije Majstorović, tradicionalni luk U-18, Mile Aračić, tradicionalni luk veterani i i Zoran Petrović, Goli luk veterani.

 Nadalje, Dario Marošević, u disciplini dugi luk seniori, osvojio je drugo mjesto, dok je Ivan Majstorović, bio šesti u disciplini tradicionalni luk seniori.

Prije i nakon natjecanja padala je jaka kiša praćena grmljavinom/ Foto: SK "Kuna" Pakrac
Prije i nakon natjecanja padala je jaka kiša praćena grmljavinom/ Foto: SK "Kuna" Pakrac

- Nakon završetka ceremonije dodjele medalja i odlaska natjecatelja, uslijedio je najzahtjevniji dio, pospremanje staze uz kišu i zvučnu pozadinu grmljavine, zaključili su iz Streličarskog kluba "Kuna" Pakrac.