Fotografija: Ekipa Kamen Sirača slavi titulu jesenskog prvaka nakon visoke gostujuće pobjede od 0:6/Foto: NK Kamen Sirač
Ekipa Kamen Sirača slavi titulu jesenskog prvaka nakon visoke gostujuće pobjede od 0:6/Foto: NK Kamen Sirač

Čestitamo! Kamen Sirač postao jesenski prvak županijske lige

Nogometaši Kamena su u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva gostovali u Bereku protiv Tomislava kojeg su na njihovm terenu deklasirali s 0-6 u zaostaloj utakmici 13. kola koja je odigrana ove nedjelje

Nogometaši Kamena Sirača postali su jesenski prvaci kog prvaka Bjelovarsko-bilogorske županijske lige.

Nogometaši Kamena su u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva gostovali u Bereku protiv Tomislava kojeg su na njihovom terenu deklasirali s 0-6 u zaostaloj utakmici 13. kola koja je odigrana ove nedjelje. Visoka gostujuća pobjeda igrača Kamena je impresivna pogotovo zbog toga što su samo tri dana ranije igrali još jednu zaostalu utakmicu, onu 10. kola protiv NK Bilo iz Velike pisanice koje su pobijedili s čak 8:0. Jesenski prvaci su završili ovaj dio sezone s 31 osvojenim bodom.   

Kamen Sirač poveo je golom Tomislava Vuka, na 3:0 je s dva gola povisio Davor Andrlić, da bi potom na 4:0 povisio Antonio Fogl. Kruno Halupceki povisio je na 5:0, a za konačnih 6:0 postavio je Nikola Bjelajac. Trenar Zdravko Joščak može biti ponosan na svoje igrače.

Najveći konkurent Kamen Siraču je Ribar iz Končanice i ovaj dio sezone su završili s istim brojem bodova, ali je Kamen Sirač postao prvak zahvaljujući efikasnosti svojih igrača, odnosno boljoj gol razlici, a Kamen Sirač ih je još i pobijedio kada su igrali derbi. 

Prvenstvo bi se trebalo nastaviti sredinom ožujka sljedeće godine, ako ga pandemija koronavirusa ne dovede u pitanje.