Fotografija: Natjecala se 21 ekipa/Foto: Compas
Galerija
Natjecala se 21 ekipa/Foto: Compas

Braća Kaurin pobjednici turnira u beli u Dobrovcu: "Prijavila se čak 21 ekipa"

Za svoj uspjeh Ivan i Kristijan nagrađeni su novčanom nagradom u visini od 290 €, poručuju organizatori ovog popularnog turnira



U klupskim prostorijama HNK Dobrovac u subotu, 28. listopada, održan je uspješan turnir u beli, koji je okupio čak 21 prijavljenu ekipu. Krunu ovog natjecanja osvojila su braća Ivan i Kristijan Kaurin, dok su organizatori, članovi Udruge Mladi Lipika, najavili nove događaje u bliskoj budućnosti, piše Compas.

Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas

Braća Kaurin, Ivan i Kristijan, pokazali su znanje i umijeće u beli te su zasluženo osvojili prvo mjesto na turniru. Za svoj uspjeh, nagrađeni su novčanom nagradom u visini od 290 €, koja je bila namijenjena pobjednicima ovog turnira.

Natjecateljski duh

Na drugom mjestu završili su Ivan Šahinović i Roberto Zanetti, koji su također pružili zanimljive performanse te osvojili nagradu od 140 €. Treće mjesto pripalo je paru Mlinarić, koji su dobili novčanu nagradu od 70 €.

Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas

Matej Nemeth-Campi, koji je pružio kratko izvješće o turniru, istaknuo je da je turnir organizirala Udruga Mladi Lipika uz znatan volonterski doprinos mladih Lipičana. Osim velikog broja prijava, turnir je obilježen korektnošću i natjecateljskim duhom.

Udruga Mladi Lipika planira nastaviti s organizacijom sličnih događanja. Prema riječima Mateja Nemetha, do kraja godine planiraju organizirati još jedan turnir u beli, a također će organizirati i božićni turnir u malom nogometu, piše Compas.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!