Fotografija: Zlatnu medalju osvojio je Petar Daskijević, dok su bronce osvojili Marin Bakić i Leo Lončar/Foto: Taekwondo klub Omega Bjelovar
Zlatnu medalju osvojio je Petar Daskijević, dok su bronce osvojili Marin Bakić i Leo Lončar/Foto: Taekwondo klub Omega Bjelovar

Bjelovarski taekwondaši u Splitu se borili za ulazak u hrvatsku repku: "Imamo zlato i dvije bronce"

"Zlatnu medalju osvojio je Petar Daskijević, dok su bronce osvojili Marin Bakić i Leo Lončar", poručuju Omege koje su u Splitu bili jedini predstavnik iz BBŽ-aBJELOVAR – Sjajan vikend je iza Taekwondo kluba Omega iz Bjelovara. Naime, kao jedini predstavnik iz Bjelovarsko-bilogorske županije sudjelovali su na Dalmacija kupu u Splitu na kriterijskom turniru za hrvatsku kadetsku reprezentaciju. I od tamo se vratili sa zlatom i dvije bronce“.

Kako kažu, nastupilo je 45 klubova koji se bore da njihovi članovi postanu potencijalni reprezentativci.

Sjajan uspjeh za klub

- Zlatnu medalju osvojio je Petar Daskijević, dok su bronce osvojili Marin Bakić i Leo Lončar.

Na natjecanju su nastupili još i Nikolina Matić, Ines Kovač i Mia Pop, ali su nakon pobjeda u prvom koku, izgubili u borbama za medalju, kažu iz Omege.

Dodajmo, na nedavno održanom proglašenju najboljih bjelovarskih sportaša, članovi Taekwondo klub Omega dobili su čak osam plaketa. Osim onih ekipnih, Karlo Rajič najbolji je junior Grada Bjelovara, Ela Jelić druga je seniorka Grada Bjelovara, Ena Daskijević treća je juniorka Grada Bjelovara dok je sjajan i perpsektivan Petar Daskijević treći kadet Grada Bjelovara. 

Čestitamo svima!

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!