Fotografija: Rukometaši Bjelovara odigrali su dobro, ali protivnik je ipak bio jači/Foto: RK BJelovar
Rukometaši Bjelovara odigrali su dobro, ali protivnik je ipak bio jači/Foto: RK BJelovar

Bjelovarski rukometaši i rukometašice poraženi na gostovanjima

Rukometaši Bjelovara ostali su bez bodova u Poreču gdje su izgubili 27:24, a rukometašice nisu uspjele protiv Varaždinki gdje su izgubile rezultatom 34:31



Nakon što u srijedu i rukometašice i rukometaši Bjelovara ostvarili pobjede, danas je sreća objema ekipama okrenula leđa. U sklopu 13. kola Prve hrvatske rukometne lige naše djevojke izgubile su u Varaždinu od Koke rezultatom 34:31.

Zadržale poziciju

Gotovo cijeli susret Varaždinke su bile u rezultatskoj prednosti koja je u određenim trenucima iznosila velikih osam pogodaka prednosti. Najefikasnije u našim redovima bile su Ema Guskić i Ana Malec, obje sa sedam postignutih pogodaka. Bez obzira na to što u današnjoj utakmici nisu upisale bodove, rukometašice Bjelovara zadržale su četvrtu poziciju na ligaškoj ljestvici.

Baš kao rukometašice, i rukometaši Bjelovara s današnjeg gostovanja vraćaju se bez bodova. Rezultatom 27:24 bolja je bila ekipa Poreča, trenutno prvoplasirana momčad Paket24 Premijer lige. Iako se većinu susreta prednost izmjenjivala s jedne strane na drugu, domaćini su se pred kraj susreta bolje snašli te upisali nova dva boda.

Zaostali susret

Najefikasniji u redovima Kesizubaca bili su Tibor Jurjević sa šest i Žarko Ćurić s pet postignutih pogodaka. Budući da je Umag također danas izgubio Bjelovarčani su zadržali sedmu poziciju na premijerligaškoj ljestivici s devet osvojenih bodova.

U idućem kolu Kesipci će na svom terenu idućeg vikenda ugostiti ekipu Varaždina, dok će djevojke na teren već u srijedu, kada u Crikvenici igraju zaostali susret 4. kola protiv Murvice.