Fotografija: Dođite u nedjelju na Gradski stadion i podržite bjelovarske Greenhornse/ Foto: Delimir Hrestak
Galerija
Dođite u nedjelju na Gradski stadion i podržite bjelovarske Greenhornse/ Foto: Delimir Hrestak

Bjelovarski Greenhornsi danas na domaćem terenu love dvije bitne pobjede za playoff

Sarajevo Spartans nešto je mlađa ekipa i u to susretu smo favoriti, međutim puno teži zadatak imat ćemo protiv Split Sea Wolvesa, četverostrukih prvaka Hrvatske, kaže Dino Dozan



Klub američkog nogometa Bjelovar Greenhorns danas je domaćin trećeg kola Hrvatske flag football lige. Naime, na pomoćnom terenu Gradskog stadiona, osim domaćin uzdanica, nastupit će i ekipe Osijek Cannons, Zagreb Patriots, Split Sea Wolves, Dubrovnik Sharks i Sarajevo Spartans.

Još uvijek u igri za playoff

Bjelovar Greenhorns trenutno je trećeplasirana ekipa regije Sjever, a žele li zadržati izglede za playoff, prema riječima predsjednika kluba Dine Dozana, morat će slaviti u oba susreta ovog vikenda.

Turnir počinje u 11 sati, a Bjelovarčani prvi susret igraju u 14 sati/ Foto: Delimir Hrestak
Turnir počinje u 11 sati, a Bjelovarčani prvi susret igraju u 14 sati/ Foto: Delimir Hrestak

- Do sada smo ostvarili jednu pobjedu i tri poraza. Sada nas očekuju ogledi protiv splitske i sarajevske ekipe u kojima moramo ostvariti dvije pobjede. Sarajevo Spartans nešto je mlađa ekipa i u to susretu smo favoriti, međutim puno teži zadatak imat ćemo protiv Split Sea Wolvesa. Riječ je o ekipi koja je proteklih četiri godine osvojila naslov i zbilja su dobri, poručio je Dozan.

Novi članovi su dobrodošli

Predsjednik Bjelovar Greenhorns ovom prilikom pozvao je Bjelovarčane da ih u što većem broju podrže u borbi za polufinale.

- Također, pozivam sve zainteresirane da iz prve ruke osjete čari flag footballa, beskontaktne inačice američkog nogometa, te ako im se svidi da nam se slobodno pridruže, zaključio je Dino Dozan. 

Turnir u Bjelovaru počeo je u 11 sati, a u nastavku pogledajte satnicu svih utakmica.

Raspored utakmica

11 h – Zagreb Patriots – Dubrovnik Sharks

12 h – Sarajevo Spartans – Dubrovnik Sharks

13 h – Osijek Cannons – Split Sea Wolves

14 h – Bjelovar Greenhorns – Split Sea Wolves

15 h – Bjelovar Greenhorns – Sarajevo Spartans