Fotografija: Rukometašice Bjelovara slavile u Zelini rezultatom15:22/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Rukometašice Bjelovara slavile u Zelini rezultatom15:22/ Foto: Deni Marčinković

Bjelovarske rukometašice iz Zeline se vratile s nova dva boda

Nismo se baš pridržavali onoga što smo se u svlačionici dogovorili te smo loše otvorili utakmicu uz puno promašenih zicera. Igrom u obrani sam zadovoljan, primili smo malo golova, kazao je Obran




Bjelovarske rukometašice upisale su drugu uzastopnu pobjedu u 1. HRL za žene. Naime, na gostovanju u Zelini slavile su rezultatom 15:22.

Lošije otvaranje utakmice

Prvo poluvrijeme rezultat je bio poprilično izjednačen, a prema riječima trenera Bjelovarčanki Darija Obrana, ekipa Zeline taj dio susreta igrala dosta agresivno. Do isteka prvih 30 minuta naše djevojke ipak su uspjele stvoriti rezultatsku prednost te se na predah otišlo rezultatom 7:10.

U drugom dijelu Bjelovarčanke su ubacile u brzinu više te su stečenu prednost dodatno povećavale kako se bližio kraj susreta.

Najefikasnije u gostujućim redovima bile su dvije Lucije, Jandrašić i Ivanda sa sedam odnosno pet postignutih pogodaka, uz tek po jedan promašaj. 

Napat mora biti efikasniji

- Dva boda su tu i to je najvažnije. Nismo se baš pridržavali onoga što smo se u svlačionici dogovorili te smo loše otvorili utakmicu uz puno promašenih zicera. Igrom u obrani sam zadovoljan, primili smo malo golova, ali u napadu imamo problema s realizacijom. Na kraju je kvaliteta ipak presudila, ali moramo od prve minute imati ozbiljniji pristup, kazao je nakon utakmice trener ŽRK Bjelovara Dario Obrane.

<p>Trener ŽRK Bjelovara Dario Obran/ Foto: Deni Marčinković</p>

Trener ŽRK Bjelovara Dario Obran/ Foto: Deni Marčinković

Idućeg tjedna na redu je reprezentativna stanka, a naše djevojke na teren će ponovno u srijedu, 13. listopada, kada u Bjelovaru gostuje uvijek neugodna varaždinska Koka, u kojoj će Bjelovarčanke svakako tražiti priliku za nova dva boda.