Fotografija: Sjajan uspjeh mladog Bjelovarčanina/Foto: Pawel Waldowski, Taekwondo klub Omega
Galerija
Sjajan uspjeh mladog Bjelovarčanina/Foto: Pawel Waldowski, Taekwondo klub Omega

Bjelovarčanin Kristijan Šejić ispred HV-a istrčao poznati Norveški marš i osvojio broncu u plivanju

Naš Kiki je višestruki najbolji sportaš Grada Bjelovara i BBŽ-a. Sada je istrčao Norveški marš od 30 km s opremom od 11 kg na leđima. Od 150 sudionika stigao je na cilj među prvih 10, ponosan je Daskijević



Iz bjelovarskog Taekwondo kluba Omega pohvalili su se kako je njihov pomoćni trener i član Kluba Kristijan Šejić, kao pripadnik 11 Hrvatskog kontigenta Hrvatske kopnene vojske u Poljskoj, istrčao poznati Norveški marš u dužini od 30 kilometara s opremom na leđima od 11 kilograma. I ne samo to.

Foto: Pawel Waldowski
Foto: Pawel Waldowski

Ovaj perspektivni mladi sportaš iz Bjelovara osvojio je brončanu medalju u disciplini plivanje slobodnim stilom.

Ispod vremena

Kako nam kaže Ivan Daskijević, trener u Taekwondo klubu Omega, njihov Omega majstor na cilj je stigao među prvih 10 i to značajno ispod zadanog vremena.

Kiki je dokazao da je vrhunski sportaš/Foto: MORH
Kiki je dokazao da je vrhunski sportaš/Foto: MORH

-Nakon toga je bila disciplina plivanje slobodnim stilom gdje je naš Kiki osvojio treće mjesto i brončanu medalju, pohvalio je ovog izvrsnog sportaša Daskijević dodavši kako je Šejić cijeli svoj predškolski i školski vijek uz njega.

Kiki s trenerom Ivanom Daskijevićem/Foto: Taekwondo klub Omega
Kiki s trenerom Ivanom Daskijevićem/Foto: Taekwondo klub Omega

-Osvajač je brojnih medalja od kojih je i jedna zlatna na međunarodnom G1 turniru u Sloveniji te je dvostruki  seniorski viceprvak Hrvatske što dokazuje kako je odličan sportaš. Višestruki je najbolji sportaš Grada Bjelovara i BBŽ-a. Naš Kiki je trenutno pripadnik 11 Hrvatskog kontigenta Hrvatske kopnene vojske u Poljskoj.

150 sudionika

Tamo je nastavio ostvarivati vrhunske rezultate. Ispred Hrvatske vojske naš Bjelovarčanin je istrčao poznati Norveški marš u dužini od 30 kilometara s opremom od 11 kilograma na leđima.

Foto: Pawel Waldowski
Foto: Pawel Waldowski
Medalja u rukama/Foto: Pawel Waldowski
Medalja u rukama/Foto: Pawel Waldowski

Sudjelovalo je pet nacija, pripadnika Nato saveza. Od 150 sudionika Norveškog marša Kristijan je stigao na cilj među prvih 10, ponosan je Daskijević.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!