Fotografija: Atmosfera u Berlinu je užarena/Foto: Sandra Cindrić Lasić
Galerija
Atmosfera u Berlinu je užarena/Foto: Sandra Cindrić Lasić

Bjelovarčani na Euru u Berlinu: „Ovdje je prava ludnica, svi smo sigurni – Hrvatska pobjeđuje!“

U dosadašnjih deset susreta šest puta su slavili Španjolci, tri puta Hrvatska, a jedan je susret bio neriješen



Za otprilike tri sata Vatreni će zaigrati prvu utakmicu na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj. Na Olimpijskom stadionu u Berlinu snage će odmjeriti s reprezentacijom Španjolske, i to jedanaesti put u povijesti. U dosadašnjih deset susreta šest puta su slavili Španjolci, tri puta Hrvatska, a jedan je susret bio neriješen.

Uvjereni u pobjedu

Da će ovoga puta slaviti Vatreni, uvjereni su hrvatski navijači koju su okupirali Berlin. Među njima je i mnoštvo Bjelovarčana koji za MojPortal ekskluzivno opisuju atmosferu s berlinskih ulica.

Foto: Sandra Cindrić Lasić
Foto: Sandra Cindrić Lasić

-Ovdje vlada prava ludnica. Svi se na ulicama vesele i pjevaju navijačke pjesme. Atmosfera je odlična! – javljam nam iz Berlina Bjelovarčanka Sandra Cindrić Lasić.

Najglasniji su, kaže, hrvatski navijači koji su stigli, ne samo iz Hrvatske, nego i iz drugih krajeva svijeta.

Ni kiša ne kvari atmosferu

-Ima i dosta ljudi i Bjelovara. Vrijeme je promjenjivo, svako malo padne pljusak, no to nikoga ne sprječava u navijanju. Idemo na stadion i svi smo uvjereni: Hrvatska danas pobjeđuje! – kaže naša sugovornica.

Foto: Sandra Cindrić Lasić
Foto: Sandra Cindrić Lasić

Jednako vatreno kao u Berlinu, večeras će biti i u drugim gradovima diljem Hrvatske gdje je organizirano gledanje utakmice i navijanje. U Bjelovaru će se navijači okupiti na korzu kod DM-a, a u Daruvaru na terasi bivšeg diska.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!