Fotografija: Amateri 3x3 košarke su se lani nakon sedam godina ponovo vratili na domsko igralište/Foto: Udruga Mladi Lipika
Amateri 3x3 košarke su se lani nakon sedam godina ponovo vratili na domsko igralište/Foto: Udruga Mladi Lipika

Amaterski 3X3 košarkaški turnir u Lipiku: "Uz lokalne entuzijaste, stižu i ekipe iz Zagreba i Novske"

Prošlogodišnje izdanje turnira bilo je obilježeno nevjerojatnim akcijama na terenu i nevjerojatnim potezima igrača



Lipik će ovog petka i subote, 4. i 5. kolovoza, ponovno biti središte košarke, ovaj put amaterske, jer će se na Domskom igralištu održati 3X3 turnir koji će okupiti trinaest ekipa, piše Compas.hr.

Organizatori turnira, članovi Udruge Mladi Lipika, najavili su da će natjecanje obilovati sportskim uzbuđenjima i nezaboravnim trenucima na terenu.

Odlična atmosfera

Turnir privlači košarkaške entuzijaste s područja Lipika i Pakraca, a očekuje se i sudjelovanje ekipa iz  Novske i Zagreba. Ovo atraktivno igralište već je dobro poznato po kvaliteti i šarmu, a sportski događaji koji se ovdje održavaju pridobili su mnoge natjecatelje i gledatelje.

- Radujemo se što možemo ponovno organizirati ovaj turnir i omogućiti ljubiteljima košarke da pokažu svoje vještine na terenu. Prošle godine, atmosfera je bila fantastična, svi su se sjajno zabavljali, a vjerujemo da će tako biti i ove godine - izjavio je Matej Nemeth, predsjednik Udruge Mladi Lipika.

Amaterski 3X3 turniri poput ovog predstavljaju izvrsnu priliku za mlade košarkaše da pokažu svoj talent i strast prema ovom sportu. Osim što pružaju priliku za sportsko nadmetanje, turniri poput ovog potiču fair play i timski duh među sudionicima.

Nevjerojatne akcije

Prošlogodišnje izdanje turnira bilo je obilježeno nevjerojatnim akcijama na terenu i nevjerojatnim potezima igrača. Gledatelji su uživali u svakom trenutku igre, a i ove godine organizatori vjeruju da će turnir donijeti jednaku razinu uzbuđenja, ako ne i više.

Udruga Mladi Lipika surađuje s lokalnim sponzorima i volonterima kako bi osigurali glatko odvijanje turnira te kako bi osigurali da svi sudionici i gledatelji uživaju tijekom vikenda. Pobjedničke ekipe moći će uživati u vrijednim nagradama, ali, kako kažu organizatori, prava nagrada je iskustvo i prilika za uživanje u košarki.

Također, u slučaju kiše turnir će se održati u školsko sportskoj dvorani, piše Compas.hr.

Dobijte informaciju odmah, pratite nas na Facebooku!