Fotografija: Sve je spremno za 3. Sikijev memorijal/ Foto: Mario Barač/Lopar
Galerija
Sve je spremno za 3. Sikijev memorijal/ Foto: Mario Barač/Lopar

3. SIKIJEV MEMORIJAL: "U Pakrac stižu ekipe iz Premijer i 1. hrvatske rukometne lige"

"Sve te ekipe igraju brz i atraktivan rukomet, stoga ne sumnjamo da nas u subotu očekuje pravi festival rukometa", kažu iz RK Pakraca



Sad već tradicionalno, kraj siječnja rezerviran je za legendu Rukometnog kluba Pakrac, ali i cijelog sporta tog kraja. Nije bilo osobe koja nije poznavala Siniša Karačića Sikija, sportskog entuzijasta kakvog ovaj kraj nije imao, a koji nas je iznenada napustio 4. prosinca 2020. godine. 

Detalj s prošlogodišnje utakmice Bjelovar - Maksimir Pastela/Foto: Mario Barać
Detalj s prošlogodišnje utakmice Bjelovar - Maksimir Pastela/Foto: Mario Barać

Tako će i ove godine, točnije 27. siječnja u pakračkoj dvorani biti odigran 3. memorijalni turnir "Siniša Karačić - Siki". Kao i prošle godine na turniru će sudjelovati renomirane i kvalitetne ekipe, kakve i priliče ovom turniru. 

Podsjetimo, prošle godine turnir je osvojio Rukometni klub „Moslavina“ iz Kutine, koji nažalost, ove godine neće braniti naslov pobjednika.

Ekipe iz najviše ranga

Međutim, i ovog puta pakrački ljubitelji rukometa moći će uživati u izvedbi kluba iz najvišeg ranga hrvatskog rukometa, točnije Paket 24 Premijer lige, jer na turist stiže Rukometni klub Osijek. Isto tako, na turniru će sudjelovati dvije ekipe iz 1. HRL Sjever, a to su mlada ekipa Rukometnog kluba „Nexe“ iz Našica te zagrebački prvoligaš Rukometni klub „Maksimir Pastela“.

Publika je uživala u rukometu/ Foto: Pakrački list
Publika je uživala u rukometu/ Foto: Pakrački list

- Sve su to ekipe koje igraju brz i atraktivan rukomet te ne sumnjamo da nas u subotu očekuje pravi festival rukometa, poručili su iz RK Pakraca.

Također, bit će zanimljivo vidjeti koliko, protiv nominalno jačih ekipa, može ekipa domaćina Rukometnog kluba „Pakrac“, koja također sudjeluje na turniru.

- Ovim putem pozivamo sve građanke i građane da punim tribinama pakračke dvorane odamo počast našem Sikiju, jer to je najmanje što možemo učiniti za rukometnu i sportsku veličinu poput njega, zaključili su iz RK Pakraca. 

Plakat/ Foto: RK Pakrac
Plakat/ Foto: RK Pakrac

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!