Fotografija: U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 337 osoba/Foto: Unsplash
U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 337 osoba/Foto: Unsplash

U četiri grada i sedam općina BBŽ-a 50 novih slučajeva korone

Autobus „Cjepko“ sutra je na području općine Đulovac, a građani se cijepe drugom dozom Pfizer cjepiva u Koreničanima i Velikim Bastajima
Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je 50 novih slučaja zaraze koronavirusom.

Čak 26 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, šest novozaraženih osoba s područja je grada Daruvara, pet novooboljelih osoba s područja je grada Garešnice. 

Četiri novozaražene osobe s područja su općine Rovišće, po dvije novozaražene osobe s područja su općina Dežanovac i Hercegovac, dok je po jedna novooboljela osoba s područja grada Grubišnog Polja te općina Štefanje, Šandrovac, Veliki Grđevac i Berek.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 16 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih sedam na respiratoru. Na promatranju je šest pacijenata, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 337 osoba.

Autobus „Cjepko“ sutra je na području općine Đulovac, a građani se cijepe drugom dozom Pfizer cjepiva i to po slijedećem rasporedu:

KORENIČANI – Društveni dom – od 10,00 sati do 14,00 sati

VELIKI BASTAJI – Društveni dom – od 14,00 sati do 18,00 sati

Pozivamo naše sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.