Fotografija: Dražen Pleško/ Foto: Inkubator ideja
Galerija
Dražen Pleško/ Foto: Inkubator ideja

Kako izgleda "Bilogora okom biciklista" doznajte danas u Inkubatoru ideja

Predavanje će održati zaljubljenici u fotografije i biciklizam Dražen Pleško i Ines Negro, koji vožnje u prirodi provode snimajući te slikajući pejzaže, floru i faunuKako spojiti ljubav prema prirodi, biciklizmu i fotografiji otkrit će danas u 19 sati  Dražen Pleško i Ines Negro na predavanju "Bilogora okom biciklista – blizu, bliže, najbliže" koje će se održati u Inkubatoru.

Ovi zaljubljenici u fotografiju svoje biciklističke vožnje provode u prirodi snimajući te slikajući pejzaže, floru i faunu. Slika govori više od riječi, a to će posjetiteljima dokazati autorskim fotografijama i približiti im skrivene ljepote bilogorskog kraja. Iz ekstremne blizine, odnosno makro fotografijom, bilježe detalje prirodnih pojava, kukaca, biljaka, cvijeća i uzoraka koji zaintrigiraju njihovo oko na biciklističkim rutama.

Sve prednosti biciklizma

Dražen i Ines prezentirat će i prednosti aktivnog bavljenja biciklizmom, predstaviti biciklističke staze, nezabilježene rute kroz šumu, krajolike i znamenitosti Bilogore te otkriti na koji je način to moguće spojiti s pejzažnom i makro fotografijom.

Ines Negro/ Foto: inkubator ideja
Ines Negro/ Foto: inkubator ideja

Predavanje se sastoji od nekoliko dijelova, a započet će prikazom kratkog filma "Pedala laganini", a zatim slijedi obrada tema i to: biciklizam i fotografija, bilogorskim stazama, pejzažna fotografija te makrofotografija.  

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, ali je zbog ograničenog broja sudionika, potrebna najava dolaska pozivom (043/243-534), mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubator ideja.