Fotografija: Svi korisnici morat će se najaviti i rezervirati termin prije dolaska u fitness centar Daruvarskih toplica/Foto: DT
Galerija
Svi korisnici morat će se najaviti i rezervirati termin prije dolaska u fitness centar Daruvarskih toplica/Foto: DT

Fitness centar Daruvarskih toplica otvara svoja vrata, no svoj dolazak ćete morati najaviti

Nećemo moći pustiti osobe koje nisu unaprijed dogovorile termin. Jedino neće biti dopušteno tuširanje a dezinfekcija sprava je obavezna - istaknuo je rukovoditelj odjela za sport i rekreaciju Saša StarčevićFitness centar u Daruvarskim toplicama ponovno otvara svoja vrata posjetiteljima od ponedjeljka, 15. veljače. Termine dolazaka obavezno je unaprijed dogovoriti s fitness trenerima Daruvarskih toplica, Dragom i Markom, pozivom na broj 043/623-683.

Fitness centar Daruvarskih toplica bit će otvoren od ponedjeljka do petka od 8 do 22 sata te subotom od 10 do 16 sati.

- S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, otvaramo naš fitness centar, ali uz obavezno pridržavanje epidemioloških mjera propisanih od HZZO-a. Na 20 četvornih metara dopušten je jedan vježbač, a s obzirom da mi imamo 305 četvornih metara primat ćemo 15 osoba po terminu od 90 minuta. Svaka grupa od 15 vježbača smjet će biti u fitness centru 90 minuta. Nakon svake grupe slijedi pola sata dezinfekcije i provjetravanje - rekao je rukovoditelj odjela za sport i rekreaciju u Daruvarskim toplicama, Saša Starčević.

Saša Starčević, rukovoditelj odjela za sport i rekreaciju u Daruvarskim toplicama/Foto: DT
Saša Starčević, rukovoditelj odjela za sport i rekreaciju u Daruvarskim toplicama/Foto: DT

Svaki korisnik se prije dolaska mora najaviti fitness trenerima putem e-maila sasa@daruvarske-toplice.hr ili telefonom 043/623-683 te će dobiti svoj termin. 

Oštrije kontrole

- Na ulazu u Daruvarske toplice stajat će popis grupa, mjerit će se temperatura svakom vježbaču i provjeravat će se termin dolaska. Svi koji dolaze u zakazani termin bit će pušteni, a kontrole će biti strože. Nećemo moći pustiti osobe koje nisu unaprijed dogovorile termin. Svlačionice se smiju koristiti, jedino neće biti dopušteno tuširanje, a dezinfekcija sprava je obavezna - istaknuo je rukovoditelj odjela za sport i rekreaciju u Daruvarskim toplicama, Saša Starčević.

Moći će se trenirati u grupama od maksimalno 15 ljudi/Foto: DT
Moći će se trenirati u grupama od maksimalno 15 ljudi/Foto: DT

Cijena se u međuvremenu nije mijenjala i ostaje ista po redovitom fitness cjeniku. Produžuju se kartice svima zakinutima u lockdown-u koji su platili svoje termine. Prosjek cijena iznosi od 180 do 200 kn s time da se cijene razlikuju za učenike, studente, zaposlene ili umirovljenike. 

Na internetskim stranicama Daruvarskih toplica nalazi se fitness cjenik na kojem možete pronaći paket najpovoljniji za vas.

Preporuke i savjeti

Nosite vlastite ručnike i pridržavajte se epidemioloških mjera koje su trenutno propisane. Naši vježbači odgojeni su od fitness trenera još od prije pojave COVID-a 19 te su se pridržavali mjera koje nisu tada bile propisane. Vrlo je bitno održavati sprave na kojima se vježba i nakon svakog vježbanja sprave pravilno dezinficirati i očistiti. Sve te mjere koje su propisane u ovom lockdown-u puno godina prije smo već upražnjavali, ali opreza nikada nije dosta – naglašava rukovoditelj odjela za sport i rekreaciju u Daruvarskim toplicama, Saša Starčević.