Fotografija: Okupajte se na Bazenima Lipik i uživajte u glazbenim večerima/Foto: Compas.hr
Okupajte se na Bazenima Lipik i uživajte u glazbenim večerima/Foto: Compas.hr

Dođite na noćno kupanje i koncert gitarističkog dvojca Neše i Peđe

Nakon dugo vremena će se čuti glazba na otvorenom u Lipiku, a poznati dvojac ima čast otvoriti glazbene večeri na bazenimaNa Bazenima Lipik 10. lipnja je započela nova kupališna sezona. Kao što smo se uvjerili prošle sezone, na lipičkoj je rivijeri bilo puno zanimacija i atraktivnosti, a ove godine nas očekuje još više akcije i događanja, javlja lipički Compas.hr.

Za večernje zanimacije posjetitelja predviđene su live glazbene večeri subotom na kojima će nastupati glazbenici i bendovi. Bit će raznih žanrova glazbe, a mjesto koncerata će biti nasuprot tribina, kao i prošle godine.

Vrijeme sve toplije

Upravo ove subote kreću ljetne glazbene večeri i koncerti koji će započinjati od 20 sati.

Vrijeme će biti sve ljepše i toplije tako da vas očekujemo u velikom broju. Uz koncerte će biti organizirano noćno kupanje i ugostiteljska ponuda. - poručuju iz Grada Lipika.    

Ovim se putem pozivaju građani na noćno kupanje i 1. koncert ljetne sezone 2021. na Bazenima Lipik u predstojeću subotu, 19. lipnja. Od 20 sati će nastupati legendarni duo "Nešo i Peđa".

Provjerena kvaliteta

Nakon dugo vremena će se čuti glazba na otvorenom u Lipiku, a veliki dvojac ima čast otvoriti glazbene večeri na bazenima. Noćno kupanje i koncerte organiziraju Lipička razvojna i turistička agencija, Turistička zajednica grada Lipika i Grad Lipik.  

Dođite i zabavite se uz provjerenu kvalitetu najveća dva gitarista našeg područja, a više informacija o koncertima i noćnom kupanju potražite na web i Facebook stranici Turističke zajednice, piše Compas.hr