Fotografija: Nakon 14. siječnja korisnici usluge opskrbe plinom svoje račune za plin koji glase na DARKOM DISTRIBUCIJA PLINA više neće moći plaćati na blagajni komunalnog društva Darkom/Foto: Unsplash
Galerija
Nakon 14. siječnja korisnici usluge opskrbe plinom svoje račune za plin koji glase na DARKOM DISTRIBUCIJA PLINA više neće moći plaćati na blagajni komunalnog društva Darkom/Foto: Unsplash

Darkom poručuje: "Od 14. siječnja računi za plin neće se moći plaćati na našoj blagajni"

Sve informacija vezane za račune za plin korisnici mogu dobiti od novog opskrbljivača s kojim su potpisali ugovor, kažu u DarkomuDARUVAR - Daruvarsko komunalno poduzeće Darkom danas je izvijestilo o promjenama vezanima za plaćanje računa za plin.

- Nakon 14. siječnja korisnici usluge opskrbe plinom svoje račune za plin koji glase na DARKOM DISTRIBUCIJA PLINA d.o.o. više neće moći plaćati na blagajni komunalnog društva Darkom d.o.o., na adresi Josipa Kozarca 19, poručili su iz Darkoma. 

Blagajna zatvorena u petak

Kako kažu, sve informacije vezane za račune za plin korisnici mogu dobiti od novog opskrbljivača s kojim su potpisali ugovor.

Dodajmo i to da su iz istog poduzeća poručili da njihova blagajna u petak 7. siječnja neće raditi.