Fotografija: Daruvarske toplice u svojoj ponudi nude specijalizirane jelovnike/ Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Daruvarske toplice u svojoj ponudi nude specijalizirane jelovnike/ Foto: Daruvarske toplice

Zbog ogromnog interesa daruvarski restoran Terasa organizira još jednu proslavu Dana žena

"Javite se na vrijeme, rezervirajte svoje mjesto i uživajte u gastronomskim delicijama i odličnoj zabavi uz glazbu uživo", poručuju iz Daruvarskih toplicaDARUVAR – Daruvarske toplice u rekordnom roku su popunile sva slobodna mjesta za proslavu Dana žena u restoranu Terasa. O ovoj smo pogodnosti pisali OVDJE.

No, razloga za brigu nema jer su u Daruvarskim toplocama za sve one koji nisu na vrijeme rezervirali svoje mjesto, osigurali još jednu proslavu Dana žena koja će se održati dan ranije, odnosno, u petak, 8. ožujka, također u restoranu Terasa.

Poseban jelovnik

- Zbog iznimno velikog interesa, proslava će biti održana čak dva dana! 9. ožujak je popunjen, tako da smo za sve koji to žele, otvorili novi termin, petak 8. ožujak od 19  sati. Javite se na vrijeme, rezervirajte svoje mjesto i uživajte u gastronomskim delicijama i odličnoj zabavi uz glazbu uživo, poručuju iz Daruvarskih toplica.

Poseban meni/Foto: Daruvarske toplice
Poseban meni/Foto: Daruvarske toplice

Jelovnik za novu proslavu povodom Dana žena bit će identičan onom u subotu o kojem smo pisali. Dakle, u restoranu Terasa pripremili su poseban meni koji se sastoji od salate od kus-kusa s pohanom piletinom u sezamu, svinjski file punjen šampinjonima, rižoto sa špinatom, glaziranu mrkvu i miješanu salatu, a naravno, pobrinuli su se i za ukusan i atraktivan desert – tortu tri okusa.

Rezervirajte svoje mjesto

Inače, meni košta 20 eura po osobi. A osim večere u sljedovima, sve goste čeka odlična zabava te naravno, glazba uživo.

Ukoliko imate pitanja ili dvojbi, sve dodatne informacije doznajte na broj telefona 043 331 705. Samo ne čekajte predugo da ne biste propustili i ovaj drugi datum proslave koju su Daruvarčani očito prepoznali kao veoma primamljivu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!