Fotografija: Vraćanje u prošlost dio je programa svake Terezijane/Foto: TZ Bilogora Bjelovar
Galerija
Vraćanje u prošlost dio je programa svake Terezijane/Foto: TZ Bilogora Bjelovar

Za tri dana kreće najzabavniji tulum u Bjelovaru. Evo programa ovogodišnje Terezijane

Ono što će zasigurno posebno razveseliti Bjelovarčane, ali i sve goste, koncerti su Opće opasnosti, Sergeja Četkovića i TragovaBJELOVAR – Za točno tri dana počinje 25. po redu bjelovarska manifestacija – Terezijana. Trajat će tri dana, a iako su organizatori, Grad Bjelovar i Turistička zajednica Bilogora Bjelovar, imali kratak rok za organizaciju trodnevnog događanja, izgleda da su posao odradili i više nego dobro.

Pridržavanje mjera

Mnoštvo zabavnih, kulturnih, dječjih i gastro – eno sadržaja razveselit će i one najzahtjevnije, a sudeći po velikom interesu među građanima za samim programom, posjećenost bi mogla biti bolja od očekivane. Valja napomenuti kako je Terezijana organizirana prema svim propisanim epidemiološkim mjerama pa organizatori mole građane da se dolaskom na Terezijanu mjera strogo pridržavaju.  

Nogogur - ciklofur

U nastavku je detaljan program ovogodišnje Terezijane koja će, podsjetimo, trajati od 18. do 21. lipnja.

Detaljan program/Foto:Grad Bjelovar
Detaljan program/Foto:Grad Bjelovar

Detaljan program/Foto: Grad Bjelovar
Detaljan program/Foto: Grad Bjelovar

Detaljan program/Foto:Grad Bjelovar
Detaljan program/Foto:Grad Bjelovar

Ono što će zasigurno posebno razveseliti Bjelovarčane, ali i sve goste, program je s puno domaćih imena, ali i koncerti Opće opasnosti, Sergeja Četkovića i Tragova. Svaki od tri dana održavanja Terezijane uveličat će Bjelovarski graničari husari, uprilićena će biti Babotučka vojna, bit će tu mega popularan Nogogur – ciklofur za najmlađe, Terezijaner, Okusi Bilogore, te naravno, Svečana carska povorka i dolazak carice Marije Terezije.