Fotografija: Foto: Vrata Slavonije, privatni album
Galerija
Foto: Vrata Slavonije, privatni album

Vratila se "Burger srijeda": Miki iz Vrata Slavonije danas opet dijeli burgere i toast sendviče!

Na Facebook stranici Vrata Slavonije lajkate i podijelite objavu te obavezno ostavite komentar u kojem trebate označiti jednu ili više osoba s kojima biste podijelili nagradu„Burger srijeda“ je gastronomski nagradni natječaj koji je jedan od zaštitnih znakova restorana „Vrata Slavonije“ u Lipiku kojeg vodi poznati chef Aleksandar Šubert Miki.

Od ove srijede 15. svibnja kreće nova, ukupno treća po redu runda ovog nagradnog natječaja u kojoj korisnici Facebooka na vrlo jednostavan način mogu doći do slasnih gastro delicija ovog restorana.

Princip sudjelovanja je vrlo jednostavan. Ako već niste, potrebno je zapratiti i lajkati Facebook stranicu „Vrata Slavonije“ na kojoj će svake srijede u jutarnjim satima osvanuti objava vezana uz nagradni natječaj. 

Na vama da tu objavu lajkate i podijelite je javno/public te obavezno ostavite komentar u kojem trebate označiti jednu ili više osoba s kojima bi podijelili nagradu.

Foto: Vrata Slavonije
Foto: Vrata Slavonije

Potom će istog dana u večernjim satima program slučajnim odabirom odabrati sretnog dobitnika ili više njih koji će već naredni dan moći i konzumirati svoje nagrade, a to su čuveni Mikijevi ukusni burgeri i toast sendviči.

Sretni dobitnici će kao i do sada moći birati iz široke palete burgera koji su u ponudi u restoranu „Vrata Slavonije“. 

Uz standardne hamburgere i cheeseburgere, novitet kuće je Lipički burger u kojem će vam, uz pljeskavicu, pancetu i ostale priloge i umake biti posluženo pečeno jaje. Tu je Seljački burger kao i Chicken burger s pilećom pljeskavicom, a ljubitelji piletine mogu uživati u BBQ burgeru u kojem vas čeka otkošteni batak, zabatak. U Istarskom burgeru će vam biti posluženi tartufi, za one posebno gladne tu je i XXL burger sa čak dvije 180-gramske pljeskavice, a u ponudi je i nekoliko vrsta toast sendviča.

„Burger srijeda“ je do sada uspješno organizirana u dva navrata. Krajem 2019. i početkom 2020. godine tijekom 9 srijeda u ovom nagradnom natječaju sudjelovalo više tisuća ljudi, a u veljači 2020. cijelu priču je zaustavila korona. 

(Sponzorirani sadržaj)