Fotografija: Grše/Foto: Ronald Goršić/CROPIX
Galerija
Grše/Foto: Ronald Goršić/CROPIX

Vodeće ime nove domaće hip-hop generacije stiže na ovogodišnju Terezijanu

Grše je prvi hrvatski glazbenik koji se našao na vrhu cijenjene liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u HrvatskojPrvi hrvatski glazbenik koji je dosegnuo vrh Billboard Croatia Song liste, Grgo Šipek poznatiji kao Grše, stiže na najpoznatiju bjelovarsku manifestaciju Terezijanu.

On će na pozornicu u parku stati u subotu, 15. lipnja, u 1 iza ponoći, u sklopu hip-hop noći na 28. Terezijani.

Prema riječima organizatora, Grše se etablirao kao vodeće ime nove domaće hip-hop generacije već s debitantskim albumom 'Tilurium' iz 2019. godine. Njegov drugi album 'Platinum' nadmašio je sva očekivanja, a singlovi poput 'Mamba', 'Sip' te nezaobilazni hit 'Mamma Mia' ostvaruju milijunske brojke slušanosti i gledanosti. 

Energija i flow

Pjesma 'Mamma Mia' u travnju ove godine dosegnula je #1 Billboard Croatia Song liste, čime je Grše postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu ove cijenjene liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u Hrvatskoj. 

- Ne propustite priliku za doživjeti energiju i flow Grše uživo na Terezijani. Vidimo se u parku na hip-hop spektaklu koji će se pamtiti - poručuju organizatori.

Službeni plakat
Službeni plakat

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!