Fotografija: Daruvarski reper Prga i Target/Foto: Arhiva
Galerija
Daruvarski reper Prga i Target/Foto: Arhiva

VIDEO: Upravo je izašao novi hit daruvarskog repera Prge kojeg je snimio s legendarnim Targetom

Luka Prgić Prga nazvao je Targeta i pitao hoće li s njim snimiti pjesmu. Target u početku nije znao s kim razgovara, a kada mu je Luka rekao da mu je rap ime Prga, popularni reper odmah je pristaoDaruvarski reper mekog srca, Luka Prgić Prga, u petak 22. siječnja točno u 18 sati premijerno je objavio spot za pjesmu "Ko Voli Nek Izvoli" koju je snimio s iskusnim reperom Targetom iz popularnog reperskog dvojca Tram 11.

Prgi je palo na pamet da snimi pjesmu s Targetom kada je vidio da je njegov prijatelj učinio isto. Pitao je prijatelja kako je došao do Targeta, a ovaj mu je rekao: "Samo sam mu se javio i on je pristao". Odlučio je napraviti isto, pa što bude.

Brzo su se dogovorili

Nazvao ga je na mobitel i rekao: "E, yo, Target, imam u planu snimati album, volio bih da mi budeš feat na jednoj pjesmi ako si za". Target mu je na to odgovorio nešto u stilu: "Ja tebe ne znam, ko si ti? Koje ti je rap ime? Inače, snimam samo s ljudima koje znam i da to bude sve nekako u tom old school stilu". Kada mu je Luka rekao da mu je rap ime Prga, i da je bio u timu Marina Ivanovića Stoke na Rap Campu, Target mu je na to odgovorio: "Aaa, Prga s Rap Campa. Pa tebe znam! Može, smisli temu, javi kad budeš imao tekst, pošalji beat i dogovorit ćemo se za snimanje". I to je zapravo bilo to.

- Mi reperi se brzo sve dogovorimo, nema puno filozofije. Nisam ga uopće nagovarao, samo sam ga pitao jer nisam imao što izgubiti - kaže mi Prga.

Album izlazi u veljači

Spot je snimala njegova djevojka Stela Novaković, a montirao ga je Vedran Cvetojević - Veki (Werone), mladić koji je i zaslužan za kompletni zvučni dio albuma - beatove, snimanja, aranžman, mix/master i kompletnu produkciju, pa tako i videa.

Daruvarčanin Luka Prgić Prga do sada je na svom youtube kanalu objavio pet pjesama s albuma "Nova stara škola" koji bi svjetlo dana trebao ugledati za nekih mjesec dana. 

- Reakcije na dosad objavljene pjesme s albuma su dobre. Nema loših komentara, samo pohvale i vidim da se ljudima sviđa. Međutim, slabo je popraćeno, trebalo bi to još malo pogurati Sve pjesme su tu negdje na oko 1000 pregleda, no nije mi to toliko bitno zbog brojki, nego bih volio da što više ljudi čuje moje stvari - rekao nam je Prga.

Dame i gospodo, poslušajte premijerno Prginu najnoviju stvar "Ko voli nek izvoli":

A ovo su sve pjesme s albuma "Nova stara škola" koje je talentirani daruvarski reper Prga do sada objavio: