Fotografija: Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Galerija
Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

VIDEO Pogledajte novi spot daruvarskog benda Cota G4 za pjesmu "Šareni cvijet"

Autor glazbe je Marko Osmanović, a teksta Marko Štromajer. Aranžman potpisuju Dinko Likar i Antonio Mik, snimanje, mix i mastering Alen Novosel, a produkciju Alen Novosel i Marko OsmanovićDaruvarski bend Cota G4 snimio je novi video spot za pjesmu "Šareni cvijet" koji se nalazi na aktualnom albumu "Mjesečeva kći".

Kako su izvijestili iz Dallas Recordsa, jedan od dugovječnijih bendova na hrvatskoj rock sceni svakako je I daruvarski bend Cota G4 koji ove godine slavi 25 godina postojanja.

Foto: Predrag Uskoković
Foto: Predrag Uskoković

- Bend je snimio i novi video uradak za power baladu 'Šareni cvijet'. koju su skinuli s aktualnog albuma “Mjesečeva kći”, koji je objavljen početkom godine. Režiju spota potpisuje Nela Hrgović a čine ga i scene snimljene na jednom od koncerata koje je bend odsvirao ovog ljeta. Autor glazbe je Marko Osmanović, a teksta Marko Štromajer. Aranžman potpisuju Dinko Likar i  Antonio Mik, snimanje, mix i mastering Alen Novosel, a produkciju Alen Novosel i Marko Osmanović - poručuju iz Dallas Recordsa.

Cota G4/ Foto: Saša Selihar
Cota G4/ Foto: Saša Selihar

Bend najavljuje i svoj slavljenički koncert u zagrebačkom klubu Sax, 20. siječnja 2024.godine za koji frontman Marko Osmanović kaže da će to biti njihov najveći spektakl do sad te najavljuje i neke posebne goste iznenađenja.

U nastavku pogledajte novi spot daruvarskih rokera:

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!