Fotografija: Luka Prgić Prga na snimanju u Zagrebu/Foto: Privatni album
Galerija
Luka Prgić Prga na snimanju u Zagrebu/Foto: Privatni album

VIDEO Daruvarski reper Prga izbacio novu pjesmu "Respect". I baš je dobra...

Snimili smo četiri pjesme u svega 5 sati. Planirali smo dvije, eventualno tri, ako stignemo. Na kraju smo snimili sve četiri. Jednostavno nam je išlo, ponijela nas je atmosfera, rekao nam je Luka Prgić PrgaTalentirani daruvarski reper Luka Prgić Prga izbacio je novi hit na hrvatskoj reperskoj sceni - pjesmu Respect.

Tekst za ovu pjesmu napisao je Luka, a za beat, aranžman i kompletnu produkciju bio je zadužen njegov dobar prijatelj i bivši kolega s MPA akademije, Vedran Cvetojević Werone. "Respect" i još tri nove pjesme snimio je u studiju MPA akademije.

Werone radi aranžmane/Foto: Privatni album
Werone radi aranžmane/Foto: Privatni album

- Snimili smo četiri pjesme u svega 5 sati. Planirali smo dvije, eventualno tri, ako stignemo. Na kraju smo snimili sve četiri. Jednostavno nam je išlo, ponijela nas je atmosfera, a budući da nam je ostalo vremena u terminu za snimanje, odlučili smo ga maksimalno iskoristiti - priča nam Prga. 

Werone i Prga u studiju/Foto: Privatni album
Werone i Prga u studiju/Foto: Privatni album

Nakon što smo poslušali pjesmu, upitali smo Luku kome se točno obraća u svojim stihovima.

- Pa zapravo svima koji me inače slušaju, a i onima koji me ne slušaju, hahaha. Uglavnom, poanta je u međusobnom poštovanju kojeg danas fali među ljudima. Zato se pjesma i zove Respect, jer poštovanje je jedna od najbitnijih stvari koje jedan reper treba imati. Naravno, uz kvalitetu kako sam nazvao i svoju prošlu pjesmu - rekao nam je Prga koji je pjesmu "Respect" i još tri nove sjajne stvari napisao u nešto manje od mjesec dana dok je bio u Njemačkoj kod sestre.

Traži posao

- Pukla me inspiracija i sve četiri pjesme su nastale u tom periodu, a još jedna čeka svjetlo dana. Ta pjesma se zove "Život" i ona je malo drugačija stilom od ostalih, a u refrenu je pjevnija - objađnjava nam Luka.

Pitamo ga kakav ima osjećaj kad čuje svoju pjesmu "Respect" na Youtubeu.

- Dobar, zadovoljan sam, a od kvalitete, iskreno, ni sam ne očekujem previše. Uvijek se potrudimo da zvuči najbolje što može u našim uvjetima, ali kad slušam svoju pjesmu, naravno da zapravo jedino ja razumijem tekst i sve riječi i to što one zapravo znače - kaže nam Luka kojeg smo uhvatili u Daruvaru. Priznao nam je da traži posao i da bi trenutno radio bilo što samo da ima posao i plaću. Međutim, još uvijek ne zna bi li tražio posao u Daruvaru, Zagrebu ili u Lovranu gdje mu je djevojka.

- Imam te tri opcije, još samo moram odabrati najbolju, haha. Ali mislim da će posao presuditi. Biti ću tamo gdje nađem posao, a onda ćemo vidjeti - kazao nam je na kraju Luka Prgić Prga.

U nastavku poslušajte novi Prgin hit i uživajte: