Fotografija: Foto: Teo Petr, Saša Selihar, Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Galerija
Foto: Teo Petr, Saša Selihar, Predrag Uskoković/Grad Daruvar

VIDEO "Daruvar s 'Danima piva' postaje glavna destinacija za pivoljupce diljem Hrvatske"

"Osim odlične zabave, fantastičnih koncerata i ukusne hrane, zlatna kapljica našeg vrhunskog Staročeškog piva predstavila je svoje novo ruho", kažu u Pivovari DaruvarPivovara Daruvar poslala je priopćenje vezano uz protekle Grofovske dane piva i video manifestacije kojeg je snimio Daruvarčanin Saša Selihar. Priopćenje Pivovare Daruvar prenosimo u cijelosti: 

"Usprkos kišnim najavama, protekli vikend u našem lijepom Daruvaru bio je sjajan! Osim sunca koje nas je grijalo, sjajile su i zlatne kapljice Staročeškog piva.

POGLEDAJTE VIDEO S DANA PIVA: 

Protekli vikend održani su Dani Piva u Daruvaru. Osim odlične zabave, fantastičnih koncerata i ukusne hrane, zlatna kapljica našeg vrhunskog Staročeškog piva predstavila je svoje novo ruho, s kojim nastavlja tradiciju najstarijeg hrvatskog pivskog branda.

Nasmijana lica u zabavnom kutku pokazala su nam kako se zabavlja uz pivsko kuglanje, kako pravi pivoljupci nose krigle i još mnogo toga. One najmlađe razveselio je facepainting kutak u kojem su u trenu mogli postati prinčevi i princeze, grofovi i grofice. Za razgibavanje i pripremu za subotu punu plesa i zabave, na programu je bila Beer Yoga u kojoj su sudionici mogli vidjeti i isprobati kako je to vježbati yogu s omiljenim Staročeškim pivom.

Pivska joga/Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr
Pivska joga/Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr

U večernjim satima, kada se sve malo smirilo, zagrijali su nas koncerti fantastičnih bandova Stela i Kometi, Cota G4, The Cat Paws, a sve nas je za kraj zapalila nevjerojatna Vatra i Ivan Dečak koji je osobno usred nastupa išao provjeriti kakva je atmosfera utrčavši u publiku s gitarom, što je svima ostalo u posebnoj uspomeni.

Marko Osmanović u akciji/Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr
Marko Osmanović u akciji/Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr
Vatra/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Vatra/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

Pivovara Daruvar, pokazala je primjerom kako brine o lokalnoj zajednici, jer osim vrhunske zabave koja je bila poklon i zahvala građanima za čuvanje tradicije Daruvara kao grada poznatog po vrhunskom pivu, svečano je predana donacija udruzi Korak Dalje Daruvar s namjerom pomaganja i podrške predanom radu s njihovim štićenicima.

Trg je u subotu bio pun/Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr
Trg je u subotu bio pun/Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr

Daruvar svakako ovim Danima Piva postaje jedna od glavnih destinacija pivoljubaca diljem Hrvatske, a Staročeško pivo svojim novim izgledom i dobro znanom kvalitetom nastavlja tradiciju vrhunskog piva iz najljepšeg malog grada u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Natjecanje u držanju krigli piva/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Natjecanje u držanju krigli piva/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

Vidimo se iduće godine u Daruvaru na Danima Piva!", stoji u priopćenju Pivovare Daruvar.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!