Fotografija: Naš novinar Mario Barać anketirao je Lipičane o značaju gradskih bazena...
Galerija
Naš novinar Mario Barać anketirao je Lipičane o značaju gradskih bazena...

VIDEO ANKETA Lipik je upravo otvorio kompleks bazena. Evo, što to znači za Lipičane...

Doista lijep kompleks privlači ne samo Lipičane nego i mnoge ljude iz bliže i šire okolice jer, osim osvježenja, mogu uživati i odmarati se u prekrasnom središtu Lipika...Bazeni Lipik od danas otvaraju svoja vrata posjetiteljima. Lipički kompleks otvorenih bazena nadaleko je poznat, a sam grad je bio jedna od prvih destinacija na kontinentu koja je imala otvorene bazene za turiste, a tradicija posjeta bazenima zadržala se i u novije vrijeme.

Bazeni u Lipiku bitni su za sami grad i njegovu turističku ponudu. Doista lijep kompleks privlači ne samo Lipičane nego i mnoge ljude iz bliže i šire okolice koji, osim što se osvježe tijekom toplih dana, uživaju i u prekrasnom središtu Lipika koji izgleda kao neka prekrasna filmska kulisa u kojoj uživaju i mladi i obitelji i djeca. 

Kompleks bazena u Lipiku/ Foto: Bazeni Lipik
Kompleks bazena u Lipiku/ Foto: Bazeni Lipik

Tradicija kupanja u lipičkim bazenima traje već desetljećima, a oni koji  jednom dođu vole se vratiti u ovaj miran i lijep grad idealan za kratki predah od svakodnevnih obaveza. 

Naš Mario Barač je s Ivkom Jakovljevićem, vlasnikom FOTOimaga, napravio video anketu kako bismo ispitali koliko lipički bazeni doista znače Lipičanima? Dobili smo vrlo zanimljive odgovore...

Pogledajte što kažu Lipičani..

Novinar: Mario Barać

Snimatelj: Ivko Jakovljević (FOTOimago)