Fotografija: Marljivi i veseli djelatnici Grada i TZ na foto-kutku/ Foto: Tea Mik/Facebook
Marljivi i veseli djelatnici Grada i TZ na foto-kutku/ Foto: Tea Mik/Facebook

U središtu Daruvara osvanuo uskršnji foto-kutak, mjesto za vašu savršenu fotografiju

Tea Mik, viša savjetnica za turizam i okoliš u Gradu Daruvaru kaže nam kako je ovaj projekt rezultat suradnje Grada, Turističke zajednice i privatnih osoba koje su se uključile posudivši bale sijenaTrenutak dođe i prođe, a fotografija ipak ostaje. Uostalom, kažu i da ona govori tisuću riječi. 

Zato iz Grada Daruvara i Turističke zajednice Daruvar-Papuk pozivaju da s ovog Uskrsa ponesete lijepu foto-uspomenu. Tako je u središtu grada, na Trgu kralja Tomislava, postavljen poseban foto kutak. Pisanice i veseli zečići kao stvoreni su da sjednete uz njih i napravite selfie sa svojim najbližima. 

Tea Mik, viša savjetnica za turizam i okoliš u Gradu Daruvaru kaže nam kako je ovaj projekt rezultat suradnje Grada, Turističke zajednice i privatnih osoba koje su se uključile posudivši bale sijena. 

Veliko igralište

- Osim na Trgu, zečiće smo postavili i na rotoru. Ove smo godine foto-kutak smjestili malo više i to iz dva razloga. Jedan je kako bi se bolje vidjela vizura Crkve Presvetog Trojstva kao jednog od simbola Daruvara, ali i zato što će cijelog uskršnjeg vikenda na Trgu biti "napuhanci" za djecu. Tako da će cijeli uskrsni vikend na Trgu zapravo biti jedno veliko igralište i očekujemo sjajnu atmosferu - kaže nam Tea Mik. 

Dodajmo i da su u subotu napuhanci besplatni od 9 do 21 sat, a u 11 sati očekuje se i dolazak uskrsnog zeke sa slatkišima za najmlađe. Zeko vas očekuje ispred dvorca!

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!