Fotografija: Prijavite se i naučite plesati jive/Foto: Tea Mik, Privatni album, MojPortal.hr
Prijavite se i naučite plesati jive/Foto: Tea Mik, Privatni album, MojPortal.hr

U Daruvaru kreće prva od tri besplatne plesne radionice Rockabilly Jivea: "Parovi, prijavite se!"

Prva radionica bit će sutra, u petak, 26.4. u 18.00 sati u Društvenom kulturnom centru u Daruvaru. Učitelji su vjerni plesači s festivala; Freja i Mejo iz plesne skupine Wicked Kickers iz ZagrebaDARUVAR - Do popularnog daruvarskog festivala "Two days rockabilly plays" ostalo je još malo više od dva mjeseca. Stoga ne treba ni reći kako su mnogobrojne aktivnosti oko organizacije u punome jeku. Jedan od takvih aktivnosti je i besplatna plesna radionica.

- Kao i prošle godine za sve željne rockabilly plesa, organizirano tri besplatne plesne radionice rockabilly jive-a! Vremena ima dovoljno, stoga svi koji žele još stignu uvježbati ples za naš kockasti podij.

Prijavite svoj dolazak

Dolaze nas naučiti naši vjerni plesači s festivala; Freja i Mejo iz plesne skupine Wicked Kickers iz Zagreba, kažu iz Turističke zajednice Daruvar-Papuk.

Dodaju kako je prva radionica već sutra, u petak, 26.4. u 18.00 sati i to u Društvenom kulturnom centru u Daruvaru (bivši Hrvatski dom).

Dolazak je potrebno prijaviti na mail turistickiured@daruvar.hr ili telefon 043/331-382

- Jedna napomena - prijavljuju se parovi. Sljedeće radionice su 24.5. i 21.6. Vidimo se, poručuju organizatori popularnog daruvarskog festivala.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!