Fotografija: Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar i POU Daruvar
Galerija
Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar i POU Daruvar

U daruvarskom Ljetnom kinu u srijedu pogledajte hit film "Ljeto kada sam naučila letjeti"

Na ljetnoj pozornici Društveno-kulturnog centra Daruvar ove se srijede s početkom u 21 sat nastavlja program "Ljetnog kina pod zvijezdama"Na ljetnoj pozornici Društveno-kulturnog centra Daruvar ove se srijede s početkom u 21 sat nastavlja program "Ljetnog kina pod zvijezdama".

Na velikom platnu Ljetnog kina možete pogledati obiteljsku komičnu dramu "Ljeto kad sam naučila letjeti" o 12-godišnjoj Sofiji, koja mašta o kampriranju s ekipom i svom prvom poljupcu.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

No, kako nema izbora, ljeto mora provesti u trošnoj obiteljskoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom i luckastom bakinom sestrom Luce.

POGLEDAJTE TRAILER:

Bez svoje ekipe, bez dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je „pa-ka-o“, ali monotoniju razbija neobično ponašanje bake Marije. Sofija je uvjerena da je u pitanju neka tajna bakina romansa, ali velika istraga bakinog ljubavnog života zapravo Sofiju dovede do dugo čuvane obiteljske tajne.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar
Scena iz filma
Scena iz filma "Ljeto kada sam naučila letjeti"/Foto: PUO Daruvar

S novim prijateljstvima, simpatijama i prvim poljupcem, Sofija dobiva svoje ljetovanje iz snova, čak i bolje od onog o kojem je sanjala.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Film je režirao Radivoje Andrić, a uloge tumače Klara Hrvanović, Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević...

- U slučaju lošeg vremena Ljetno kino prebacuje se u unutrašnji prostor Društveno-kulturnog centra. Za svaki slučaj, posjetitelji neka ponesu dekice i pokrivače jer možda bude projekcija vani, a najavljuju zahlađenje - poručuju iz Pučkog otvorenog učilišta Daruvar.

Raspored projekcija
Raspored projekcija