Fotografija: Foto: Unsplash (ilustracija)
Galerija
Foto: Unsplash (ilustracija)

U daruvarskom kinu pogledajte univerzalnu priču o ljubavi i prijateljstvu i jedan horor triler

Na repertoaru daruvarskog kina ovog su se tjedna našla dva filma - obiteljska avantura "Polarna odiseja" i horor triler "Winnie the Pooh: Krv i med 2"Od danas pa sve do nedjelje u daruvarskom kinu možete pogledati obiteljsku avanturu "Polarna odiseja" i horor triler "Winnie the Pooh: Krv i med 2".

Polarna odiseja je univerzalna priča o ljubavi i prijateljstvu, koja nadilazi geografske granice i ukazuje na strašne posljedice globalnog zatopljenja.

Razigrana i uzbudljiva avantura sa stvarnim životinjama snimana je na dalekom sjeveru Kanade, gdje temperature šest mjeseci u godini padaju i do -40°C, a trajala je nevjerojatnih 15 tjedana.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Kina i Yuk par su polarnih lisica koje žive na ledenjaku i žele osnovati obitelj. No sve blaža temperatura i nedostatak hrane prisiljava Yuka u daleke pohode kako bi uzdržavao svoju Kinu i sebe. Veličanstvena priroda je narušena, a kada led pod njima pukne zbog previsoke temperature, lisice se razdvoje, svaka na svom dijelu ledenjaka.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Razdvojeni moraju se suočiti s opasnostima i istražiti nova područja u nadi da će se ponovno sresti u vrijeme rođenja njihovih mladunaca.

Obiteljsku avanturu "Polarna odiseja" (Kina & Yuk: Renards de la banquise), sinkroniziranu na hrvatski možete pogledati u petak, subotu i nedjelju od 19 sati.

"Winnie the Pooh: Krv i med 2".

Pet mjeseci nakon ubojstava u šumi, Christopher Robin se pokušava vratiti svom redovnom životu – radeći u bolnici dok redovito pohađa terapije kako bi se nosio s PTSP-om.

U međuvremenu, timovi za potragu poslani su u šumu kako bi lovili navodna čudovišta za koja je Christopher tvrdio da im je pobjegao, dok većina zajednice ne vjeruje njegovoj “čudovišnoj” priči i smatraju ga ubojicom skupine djevojčica u šumi.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Tijekom terapijskih sesija, Christopher se prisjeća incidenta iz djetinjstva kada je nestala grupa djece, svi su oteti tijekom Christopherove rođendanske zabave.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

U isto vrijeme Pooh, tražeći osvetu, zajedno sa svojim zastrašujućim prijateljima zvijerima, Owlom i Tiggerom, počinje ubijati Christopherove odrasle prijatelje iz djetinjstva jednog po jednog, kulminirajući konačnim obračunom na zabavi na kojoj Christopher privlači zvijeri natrag u šumu kako bi riješili stari račun jednom zauvijek.

Horor triler  "Winnie the Pooh: Krv i med 2" (Winnie the Pooh: Blood and Honey 2) možete pogledati u petak, subotu i nedjelju od 21 sat.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!