Fotografija: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Galerija
Pučko otvoreno učilište Daruvar

U daruvarskom kinu ovog tjedna pogledajte spektakularnu visokobudžetnu avanturu

Osim avanturističke drame "Grof Monte Cristo", u daruvarskom kinu prikazuje se i romatnična komedija "Povedi me na mjesec"U redovnom kino programu daruvarskog kina od danas pa sve do nedjelje moći ćete pogledati dva nova naslova: avanturističku dramu "Grof Monte Cristo" (The Count of Monte-Cristo)  i romantičnu komediju "Povedi me na mjesec" (Fly Me To The Moon).

Avanturistička drama "Grof Monte Cristo" (The Count of Monte-Cristo), spektakularna je visokobudžetna avantura nastala prema istoimenom klasiku Alexandrea Dumasa, jednog od filmskoj industriji najmilijih klasika.

Pučko otvoreno učilište Daruvar
Pučko otvoreno učilište Daruvar

Meta mračnog plana, mladi Edmond Dantès uhićen je na dan svog vjenčanja zbog zločina koji nije počinio. Nakon četrnaest godina u otočnom zatvoru Château d’If, uspijeva izvesti smion bijeg. Sada bogat iznad svojih snova, preuzima identitet Grofa Monte Crista i osvećuje se trojici muškaraca koji su ga izdali.

Avanturističku dramu "Grof Monte Cristo" (The Count of Monte-Cristo) možete pogledati u četvrtak u 19, petak u 18 i u subotu od 20.30 sati.

"Povedi me na mjesec" 

NASA odluči zaposliti Kelly Jones, britku i provokativnu kreativnu direktoricu, kako bi popravila njihov javni imidž, no njen pristup otežava posao Coleu Davisu.

Pučko otvoreno učilište Daruvar
Pučko otvoreno učilište Daruvar

Pučko otvoreno učilište Daruvar
Pučko otvoreno učilište Daruvar

Cole Davis je uštogljeni i praznovjerni direktor zadužen za pripremanje misije Apolo 11. Kada misiju naposljetku uspješno lansiraju, u igru se uključuje i Bijela kuća koja od zaljubljenog para traži da pod hitno lažiraju slijetanje na mjesec jer si ni pod koju cijenu ne smiju dozvoliti da misija ne uspije…

Romantičnu komediju "Povedi me na mjesec" (Fly Me To The Moon) možete pogledati u petak u 21, subotu od 18 i nedjelju od 20 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!