Fotografija: Foto: POU Daruvar
Galerija
Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu možete pogledati posljednji nastavak kultnog horora

Saga o Michaelu Myersu i Laurie Strode dolazi do zastrašujućeg vrhunca u ovom posljednjem nastavku franšizeU daruvarskom kinu ovoga tjedna na repertoaru su dva filma i to posljednji nastavak kultnog horora "Noć vještica: Kraj" i animiranu obiteljsku fantaziju sinkroniziranu na hrvatski "Lola i velika tajna".

Noć vještica: Kraj

Nakon 45 godina, Laurie Strode suočava se s Michaelom Myersom i privodi Halloween epskom završetku. Noć vještica najomiljenija je horor franšiza u povijesti filma. Laurie Strode će se posljednji put obračunati s oličenjem zla na način koji dosad nije viđen na velikom platnu.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Ovaj horor možete pogledati u petak u 19 sati, te subotu i nedjelju u 20 sati.

Lola i velika tajna

U meksičkom gradu Santa Clara živi Lola, šesnaestogodišnjakinja koja nikada nije upoznala svoje biološke roditelje. Lola je veći dio svog života slušala priče kako su je roditelji napustili.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Istraživala je mjesta gdje bi se oni mogli nalaziti, sve dok nije otkrila posebnu knjigu punu zanimljivih priča o gradu u kojem živi i povijesti njenog naroda. S ovom posebnom knjigom, Lola sa svoja dva brata kreće u avanturu kako bi pronašli karike koje nedostaju u njihovom obiteljskom naslijeđu.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Ovu animiranu obiteljsku fantaziju možete pogledati u četvrtak u 19 sati, te subotu i nedjelju u 18 sati.