Fotografija: Scena iz filma "Ljeto kada sam naučila letjeti"/Foto: PUO Daruvar
Galerija
Scena iz filma "Ljeto kada sam naučila letjeti"/Foto: PUO Daruvar

U daruvarsko kino stiže obiteljski hit-film "Ljeto kada sam naučila letjeti"

Film je nastao u koprodukciji Srbije, Hrvatske, Bugarske i Slovačke, a gotovo u cijelosti je sniman na Hvaru – u Starom Gradu, Vrboskoj, Dolu i JelsiNa kino repertoaru daruvarskog kina ovaj tjedan prikazuju se dva filma i to "Ljeto kada sam naučila letjeti" i "Poslije svega:Zauvijek sretni" 

Obiteljska romantična drama "Ljeto kada sam naučila letjeti" nježna je priča o odrastanju i pomirenju. Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampiranju s ekipom i svom prvom poljupcu.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Ipak, nema izbora i mora ljetovanje provesti u trošnoj obiteljskoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom bakinom sestrom Luce (Snježana Sinovčić).

Bez svoje ekipe, bez dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je „pa-ka-o“, ali monotoniju razbija neobično ponašanje bake Marije.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Sofija je uvjerena da je u pitanju neka tajna bakina romansa, ali velika istraga bakinog ljubavnog života zapravo Sofiju dovede do dugo čuvane obiteljske tajne.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

S novim prijateljstvima, simpatijama i prvim poljupcem, Sofija dobiva svoje ljetovanje iz snova, čak i bolje od onog o kojem je sanjala.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Film je nastao u srpsko- hrvatsko- bugarsko- slovačkoj koprodukciji u režiji već legendarnog redatelja Radivoja Andrića autora filmova "Kad narastem biću kengur" i "Munje". 

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Možete ga pogledati u četvrtak 25. kolovoza od 20 sati, subotu 27. kolovoza od 18 sati i nedjelju 28. kolovoza od 18 sati. 

Drugi film koji se ovaj tjedan prikazuje u daruvarskom kinu je romantična drama "Poslije svega: Zauvijek sretni". Velika je to završnica serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen globalnom senzacijom.

Ljubav Tesse i Hardina oduvijek je bila komplicirana, život im se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Tessa više nije slatka, jednostavna, dobra djevojka kakva je bila kad je upoznala Hardina. Ostalo je samo još jedno pitanje – jesu li i dalje stvoreni jedno za drugo?

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Film se prikazuje u petak, subotu i nedjelju od 20 sati.