Fotografija: Foto: PUO Daruvar
Galerija
Foto: PUO Daruvar

U daruvarsko kino stiže dugoočekivani crtić Garfield i nastavak popularne sage o Mad Maxu

Garfield se vraća na velika vrata, a uz mnoge poznate glasove u hrvatskoj sinkronizaciji, glas liku Maurice je dao Baby LasagnaU daruvarskom kinu ovog tjedna možete pogledati animiranu obiteljsku komediju "Garfield" i akcijsku SF avanturu "Furiosa: Pobješnjeli Max saga".

Nakon 20 godina vraća nam se Garfield, gladniji i sarkastičniji nego ikada, u svom prvom potpuno animiranom dugometražnom filmu. Ovaj dražestan vizualni spektakl idealan je za cijelu obitelj, a zanimljivo je da se radi o potpuno novoj priči koja, osim likova, nema ništa zajedničko s prijašnjim nastavcima.

Sinkroniziran na hrvatski

Garfield se vraća na velika vrata odnosno velike ekrene, a uz mnoge poznate glasove u hrvatskoj sinkronizaciji, glas liku Maurice je dao Baby Lasagna!

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Nakon što se njegov divni, lagodni i siti život s Jonom i Odiejem potpuno promijeni dolaskom Garfieldovog oca Vica, Garfield će morati na avanturu koja će ga naučiti nečemu neočekivanom…

Ovaj animirani film sinkroniziran na Hrvatski možete pogledati u četvrtak, petak, subotu i nedjelju od 19 sati.

Anya Taylor-Joy i Chris Hemsworth glavne su zvijezde filma “Furiosa: Pobješnjeli Max Saga”, filmskog remek-djela dobitnika Oscara, genijalnog redatelja Georgea Millera.

Ikonički distopijski svijet

Radi se o dugoočekivanom povratku u ikonični distopijski svijet koji je stvorio prije više od 30 godina s kultnim filmovima “Mad Max”.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Dok se svijet raspadao, mladu Furiosu otimaju i ona pada u ruke horde predvođene Gospodarom Dementusom. Prolazeći kroz pustoš, nailaze na naselje Citadela kojom vlada Besmrtni Joe. Dok se dva tirana bore za dominaciju, Furiosa mora preživjeti mnoge izazove i sukobe u pustoši i pronaći svoj put kući.

Akcijsku SF avanturu  ""Furiosa: Pobješnjeli Max saga" možete pogledati u četvrtak, petak, subotu i nedjelju od 21 sat.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!