Fotografija: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Pučko otvoreno učilište Daruvar

U Daruvar stiže biografska drama o neponovljivoj divi našeg vremena Amy Winehouse

Osim biografske drame, u kinu možete pogledati avanturističku komediju "Istjerivači duhova: Ledena prijetnja" i animirani film "Pustolovine Bubamare i Crnog mačka"Na redovnom repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna možete pogledati jednu biografsku dramu, avanturističku fantastičnu komediju i jednu animiranu avanturu.

Riječ je o animiranom filmu "Pustolovine Bubamare i Crnog mačka", komediji  "Istjerivači duhova: Ledena prijetnja" i glazbenoj drami "Back to black".

"Back to black"

Već danas, u četvrtak od 20.30 sati možete pogledati dugoiščekivanu biografsku glazbenu dramu "Back to Black" u režiji Sam Taylor-Johnson. Film prati život i glazbu Amy Winehouse kroz njezino putovanje od adolescencije do odrasle dobi i stvaranje jednog od najprodavanijih albuma našeg vremena.

Amy Winehouse naširoko se smatra jednom od najvećih umjetnica u novijoj povijesti, prodavši više od 30 milijuna ploča diljem svijeta, a danas generirajući više od 80 milijuna streamova mjesečno. Njezin hvaljeni producirani album “Back To Black” iz 2006. doveo ju je do svjetske slave, osvojivši (tada) rekordnih 5 nagrada Grammy, uključujući album godine i pjesmu godine za hit singl “Rehab”. Film “Back to Black” usredotočit će se na Amynu izvanrednu genijalnost, kreativnost i iskrenost koji su prožimali sve što je radila. Putovanje koje ju je odvelo od ludila i šarenila Camden High Streeta 90-ih do globalnog obožavanja – i opet natrag, gleda kroz perspektivu slavnih i promatra ovo putovanje iza zrcala, da vidi što je Amy vidjela, da osjeti što je osjećala.

Film "Back to black" se u daruvarskom kinu prikazuje i u petak u 21.15 sati te u subotu od 21.15 sati.

"Pustolovine Bubamare i Crnog mačka"

Obdarena magičnim moćima stvaranja, Bubamara se mora ujediniti sa svojom suprotnošću, Crnim mačkom, kako bi spasila Pariz dok zlikovac radi kaos u cijelom gradu. Međutim, emocije se počinju preplitati sa herojstvom.

Ova uzbudljiva priča o čudesnom podrijetlu prati sramežljivu parišku tinejdžericu Marinette dok počinje godinu u novoj srednjoj školi. Na putu kući, Marinette spašava mističnog starca koji joj daje čudesni dragulj, pretvarajući je u superjunakinju Bubamaru, obdarenu moćima stvaranja. U školi se Marinette zaljubila u Adriena, zaštićenog sina modnog dizajnera milijunaša Gabriela Agrestea. U međuvremenu, Adriena je transformirao još jedan čudesni dragulj u superjunaka Crnog mačka – i Bubamara mu se počne sviđati, njegova suprotnost. Nesvjesni međusobnog pravog identiteta, dvojac se udružuje u borbi protiv superzlikovca Hawka Motha, koji je zapravo nitko drugi do Adrienov otac, koji traži kontrolu nad čudesnim draguljima kako bi vratio svoju ženu u život. Dok Hawk Moth sije kaos i razaranje po Parizu, talenti Bubamare i Crnog mačka stavljeni su na kušnju u žestokim borbama s njegovim podanicima. Ipak, pred njima su još veće kušnje. Može li Marinette, kao Bubamara, smoći hrabrosti vjerovati u sebe? Hoće li ovaj zvjezdani heroj i pomoćnik postati nešto više jedno drugome kada im skinu maske?

Animirana akcijska avantura "Pustolovine Bubamare i Crnog mačka" možete pogledati u petak u 17 sati, subotu u 17 sati i u nedjelju u 18 sati.

"Istjerivači duhova: Ledena prijetnja"

U filmu Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Spengler obitelj vraća se tamo odakle je sve počelo – kultni vatrogasni dom u New Yorku kako bi se udružili s izvornim Istjerivačima duhova, koji su razvili tajni istraživački laboratorij kako bi hvatanje duhova doveli na novu razinu.

Ali kada otkriće drevnog artefakta oslobodi zlu silu, novi i stari Istjerivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svijet od drugog ledenog doba.

Avanturistična fantastična komedija  "Istjerivači duhova: Ledena prijetnja" u daruvarskom se kinu prikazuje u petak u 19 sati, subotu u 19 sati i u nedjelju u 20 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku I TIkToku!