Fotografija: Foto: Tvim-Tonković, Getty Images/iStock Photo
Galerija
Foto: Tvim-Tonković, Getty Images/iStock Photo

Tvim-Tonković i MojPortal nagrađuju: Darujemo modernu slavinu za vaš dom!

Tvrtka Tvim-Tonković slavi 20. rođendan u Daruvaru, a tim povodom do 20. svibnja daje popust na na kupaonski asortiman, a jednog od naših čitatelja i nagrađuje!Tvim-Tonković slavi 20. rođendan u Daruvaru! Ova renomirana tvrtka već dva desetljeća vam pomaže u opremanju doma i zajednički pretvaraju maštu u stvarnost. Njihovi stručno osposobljeni djelatnici, bogat asortiman robe i povoljne cijene zaslužni su za kontinuirani rast i porast broja zadovoljnih kupaca koji u poslovnim prostorima Tvim-Tonkovića mogu birati između bogatog asortimana vodovodnog materijala, materijala za centralno grijanje, keramičkih pločica, kupaonske opreme, opreme za navodnjavanje...

- Hvala vam na dugogodišnjoj vjernosti. Vaš Tvim-Tonković! - poručuju svim dosadašnjim, ali i budućim kupcima.

Povodom 20. rođendana tvrtka Tvim-Tonković odlučila je jednog od čitatelja nagraditi s modernom slavinom KFA Rumba za sudoper.

Ova slavina ističe se svojim dizajnom i visokom funkcionalnošću. Ima fleksibilnu cijev i dolazi u tri boje: crnoj, sivoj i bež.

KFA Rumba slavina ističe se svojim dizajnom i visokom funkcionalnošću. Ima fleksibilnu cijev i dolazi u tri boje: crnoj, sivoj i bež.
 
KFA Rumba slavina ističe se svojim dizajnom i visokom funkcionalnošću. Ima fleksibilnu cijev i dolazi u tri boje: crnoj, sivoj i bež.  

Zahvaljujući fleksibilnom izljevu, osigurava slobodu korištenja - mlaz vode može se usmjeriti u kojem god smjeru želite.

Olakšajte si pranje posuđa i cijelog sudopera uz KFA Rumba slavinu!

A ako ovu slavinu želite dobiti besplatno, put je lagan: samo na našoj Facebook stranici ispod ovog članka u komentarima napišite zašto bi ova slavina dobro došla baš vama.

Pravila nagradnog natječaja su jednostavna: komentar koji dobije najviše lajkova (smajlića i ostalih...) osvaja modernu KFA Rumba slavinu!

I ne zaboravite, Tvim-Tonković vas u daruvarskoj poslovnici do 20. svibnja časti s 15 posto popusta na kupaonski asortiman!

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!