Fotografija: Dolazite li na tekmu u centar grada?/Foto: Grad Bjelovar, Goran Mehkek/CROPIX, Ronald Gorsic/CROPIX
Galerija
Dolazite li na tekmu u centar grada?/Foto: Grad Bjelovar, Goran Mehkek/CROPIX, Ronald Gorsic/CROPIX

Terezijana postaje najveća Vatrena fun zona u gradu: "Glasno navijajte za Hrvatsku protiv Španjolske!"

Utakmicu pratimo u subotu, 15. lipnja, s početkom u 18 sati, a očekuje se sjajna atmosfera i mnogo glasnih navijačaNajveća bjelovarska manifestacija Terezijana, na koju dolaze gosti iz cijele zemlje, bit će ove godine obogaćena nogometom jer su organizatori pripremili "Vatrenu fan zonu" gdje će se moći pratiti utakmica hrvatske nogometne reprezentacije protiv Španjolske na Europskom prvenstvu. 

"Glasno navijajte!"

- Utakmicu pratimo u subotu, 15. lipnja, s početkom u 18 sati. FAN ZONA će biti smještena uz samu pozornicu na bjelovarskom korzu, pružajući savršenu lokaciju za kolektivno navijanje. Pozivamo sve posjetitelje da dođu u svojim navijačkim dresovima, ponesu zastave i navijačke rekvizite te da svojim glasnim navijanjem podrže našu reprezentaciju  - kažu organizatori.

Dodaju da očekuju velik interes.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX
Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

 - Očekujemo veliku posjećenost i vrhunsku atmosferu, jer znamo da je zajedništvo ono što nas čini jačima. Nakon utakmice, bez obzira na ishod, slijedi prava fešta uz Doris Dragović, hitove Novih Fosila, ali i još jednog izvođača, koji još malo ostaje tajna - kažu zagonetno.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!