Fotografija: Daruvarske mažoretkinje nakon proglašenja pobjednika/Foto: Daruvarske mažoretkinje
Daruvarske mažoretkinje nakon proglašenja pobjednika/Foto: Daruvarske mažoretkinje

Svečana dodjela medalja Daruvarskim mažoretkinjama danas u 19 sati u bivšem disku

Daruvarske mažoretkinje osvojile su 11 zlatnih, 22 srebrne i 21 brončanu medalju na online turniru Korona 2021. kojeg je organizirao Mažoret savez HrvatskeNa vanjskoj terasi Društveno-kulturnog centra u Daruvaru u utorak u 19 sati održat će se svečana dodjela medalja Daruvarskim mažoretkinjama koje su osvojile prije dva tjedna na online turniru Korona 2021. 

Podsjetimo, Daruvarske mažoretkinje osvojile su 11 zlatnih, 22 srebrne i 21 brončanu medalju na online turniru Korona 2021. kojeg je organizirao Mažoret savez Hrvatske.

Pripreme za državno natjecanje

Na turniru se natjecalo ukupno 31 članica Daruvarskih mažoretkinja u šest različitih kategorija: Dječji sastav formacija, Dječji sastav solo, Starije kadetkinje formacija, Starije kadetkinje solo, Juniorke formacije i Juniorke solo.

- Dodjeli medalja uz prigodni program pridružit će se i dogradonačelnica Vanda Cegledi, a ovim putem pozivam sve da dođu i podrže naše djevojke. Sigurna sam da će im to puno značiti - rekla nam je voditeljica Daruvarskih mažoretkinja Ivana Bedi i dodala kako će mažoretkinje imati pauzu od treninga sve do 16. kolovoza kada se počinju pripremati za državno natjecanje u Nedelišću.