Fotografija: Grofove večeri održat će se u Dvorcu grofa Jankovića u Daruvaru/Foto:Predrag Uskoković
Galerija
Grofove večeri održat će se u Dvorcu grofa Jankovića u Daruvaru/Foto:Predrag Uskoković

Sve je spremno za prve Grofove večeri u Daruvaru. Evo što vas sve tamo čeka...

Prve Grofove večeri zamišljene su tako da sve bude u ritmu 90-ih, a goste će zabavljati DJ Sairax i Ivana Banfić kao zvijezda večeri
Sutra točno u 19 sati u dvorištu grofa Jankovića kreću prve Grofove večeri.

Prve Grofove večeri zamišljene su tako da sve bude u ritmu 90-ih, a goste će zabavljati DJ Sairax i Ivana Banfić kao zvijezda večeri.

<p>Kraljica dancea Ivana Banfić /Foto: Ronald Goršić/CROPIX</p>

Kraljica dancea Ivana Banfić /Foto: Ronald Goršić/CROPIX

Ugostiteljska ponuda bit će na visokom nivou, a u ponudi će biti kokteli, litreni kokteli, bezalkoholni kokteli, sokovi, aromatizirani koktel na bazi vina, vino i pivo. Velika većina proizvoda je domaće proizvodnje i dosta proizvoda je iz OPG-ova ili manjih tvrtki.

<p>Članovi udruge Qualitas Jasmina (lijevo), Denis i Maja pozivaju vlasnike OPG-ova na suradnju/Foto: Denis Vlahovac</p>

Članovi udruge Qualitas Jasmina (lijevo), Denis i Maja pozivaju vlasnike OPG-ova na suradnju/Foto: Denis Vlahovac

- Pivo će biti vrhunsko craft 5th element pivo Daruvarske pivovare, vino graševina i chardonnay od OPG Voborski dok će piće dobrodošlice biti aromatizirani koktel na bazi vina u tri okusa (bazga, jagoda i borovnica) koji će biti dostupan cijelu večer. Ovaj jedinstveni proizvod proizvodi Vinarija Kraljić iz Rešetara kraj Nove Gradiške. Sokovi i sirupi će biti iz OPG Aronija Kop te žestoka pića u vidu rakije i gina iz novoosnovane destilerije Gavran iz Velike Gorice. Nadam se da ćete i vi biti oduševljeni njihovim ginom kao što sam ja ostao bez riječi. Ostatak sirupa i gotovih sokova u bocama dolazi iz Agropošte s kojima već duže surađujem i prezadovoljan sam njihovim proizvodima - rekao nam je Denis Vlahovac, daruvarski koktel majstor, ujedno i idejni začetnik Grofovih večeri u Daruvaru, napominjući kako će cijene će biti više nego prihvatljive, a omjer cijene i kvalitete više nego zadovoljavajući.

<p>Denis je na prošlogodišnjem FraMaFu festivalu u Daruvaru pravio koktele novinarima u Dvorcu grofa Jankovića/Foto: Privatni album</p>

Denis je na prošlogodišnjem FraMaFu festivalu u Daruvaru pravio koktele novinarima u Dvorcu grofa Jankovića/Foto: Privatni album

Vrata dvorca grofa Jankovića otvaraju se u 19 sati, karte još možete kupiti u City Cafeu Daruvar po cijeni od 60 kuna ili na ulazu u Dvorac prje samog događaja, po cijeni od 70 kuna. U tu cijenu uključeno je piće dobrodošlice i kanapei cijelu večer. Ulaz će biti moguć do 21 sat kada se vrata Dvorca zatvaraju, i ulazak više neće biti moguć.

Svi koji žele doći na prve Grofove večeri, moraju imati covid putovnicu, a ukoliko je nemate na ulazu će biti omogućen brzi antigenski test po cijeni od 25 kuna.

- Kako se organizacijski bližimo kraju ovih prvih Grofovih večeri, druge su već u planu idući mjesec u potpuno drugačijem ritmu, ali o tome uskoro. Ovim putem pozivam OPG - ovce koji proizvode sirupe, sokove, alkohol te mesne prerađevine i sireve da nam se jave na mail udruga.qualitas@gmail.com kako bismo ostvarili suradnju i proširili ponudu. Nadam se da se vidimo u subotu u šarenom i rasplesanom izdanju - poručuje Denis Vlahovac.

Denisova koktel lista za prve Grofove večeri u Daruvaru:

<p>Foto: Denis Vlahovac</p>

Foto: Denis Vlahovac

<p>Foto: Denis Vlahovac</p>

Foto: Denis Vlahovac

<p>Foto: Denis Vlahovac</p>

Foto: Denis Vlahovac

<p>Foto: Denis Vlahovac</p>

Foto: Denis Vlahovac